Is your compass wrong? Misplaced trust for far too long. Off track and you can't get back.

Ugh, jag menar, titta bara på den här designen! Hur länge har jag haft den? Ett år? Nähä, ännu mer? Okej, kanske inte så länge som mer än ett år, men i alla fall för länge. Och jag ska fixa en ny så snart som möjligt, jag vet att jag lovade det för typ två månader sen, men det har hänt så mycket under den tiden att det har varit svårt att både uppdatera regelbundet på bloggen och fixa en ny design. Men jag tror det ska gå lättare nu.

Påsklov nu då, det kunde inte komma mer lägligt! Men vad har hänt den senaste veckan då? Jo, 24 som var förra helgen var askul, i måndags var jag och Sandra på bio och såg en jättebra film: Water for Elephants. Och i onsdags känns det som om det hände väldigt mycket, fast egentligen inte. Stadskörning! Och det kan ju diskuteras om det gick bra eller inte... Moppekurs efter det, sen skjusade Adrian mig på min cykel till Hortlax... Om vi säger såhär, det gick sämre än stadskörningen i alla fall! Amnesiakväll hos Sunne sen! I torsdags så for vi till stugan och kom hem därifrån igår, det har varit jättebra, även fast jag var utan täckning på mobilen i tre dagar...

Och jag vet att ni antecknar, men snälla sluta, det känns bara läskigt. Lite stalkeraktigt om jag ska vara ärligt... Aja, ni får nöja er med det här helt onödiga inlägget tills vidare, jag lovar att i fortsättningen ska de bli mycket roligare!

Kyssar.

Say what you mean, tell me I'm right.

Jag trodde att jag skulle dö idag på moppekursen, men det gjorde jag inte. Vi fick köra en konbana och prova att stanna, efter bara en teorilektion. Trodligtvis stadskörning någon gång nästa vecka... Oj, är det enda jag kan säga. Men jag välte bara en kon, så HAH! Roligt efter lektionen också, det tog mig bara 30 minuter att ta mig hem, vanligtvis skulle det ha tagit 5...
Jag och Sandra hade väldigt roligt idag efter skolan, jag tappade ett smörpaket på golvet och då slutade det med att vi skrattade åt ingenting och jag fick panikäta. Jag vet att ni antecknar också ;-)

Ser verkligen fram emot helgen som kommer! Imorgon så blir det först skola, sen stan med Sandra och sen bio på kvällen. På lördag blir det först film med tjejorna, sen 24! Tagga! Blir att försöka vara där hela natten, hoppas det går! Slö dag på söndag sen då, bara stallet och träffa underbara Prixie, men det bli bara härligt.
Det finns inga ord, den här sången säger allt. Magkänslan.

Sov gott nu! Pussar!

Diana, you never play by the rules.

Behöver jag säga mer än att konfahelgen var helt enkelt awesome och att vädret just nu är underbart, på skolan idag så skrattade jag så att jag grät då vi såg på den bästa teatern ever, fick ett mvg på en bokreccention, var tydligen väldigt bra på franskaredovisningen, cyklar ju till skolan, nu kan man sitta på altanen i hammbliaken medans solen värmer ens rygg, en frän bok i handen, skitmusik som egentligen äger i öronen och minnen som slår allt färskt i tankarna.

Ibland älskar jag livet.



Not exactly the Severus we know.



Gör såhär:
  • Klicka upp Google.com
  • Skriv in "Sexy Snape" i sökrutan
  • Kicka på "Jag har tur"
  • Skratta ihjäl dig.

Have you ever been so sad you can hardly stand, lying on the floor head in your hands. I have. I have.

Vissa dagar är bättre än andra, så är det bara. Vissa är man glad, andra så är allting bara piss. Tack och Hej, nu ska jag plugga No. Eller med andra ord: Nu ska jag typ dö. Varför måste all denna optik vara så svår?

I can be tough. I can be strong. But with You, it's not like that at all.

Idag har varit en rolig dag som spenderades på stan med Evve! Först gick vi omkring på stan gode länge, sen var det en tredje fika hos Mormor och Morfar innan vi gick och bowlade på Nolia! Våran bana var krupp men det var bara ännu roligare! Poängen behöver vi inte prata om, men 5 strikar och 1 spärr är inget att skämmas över!

Det blev några inköp, här får ni se bilder.
ll Grå tröja med knappar fram - H&M ll Blåa Jeans, Boyfriendfit - Cubus ll



ll Vit&Marinblått randigt linne - H&M ll Beiga skor med spets bak - Din Sko ll

Haha! Min överkropp ser förvriden ut på sista bilden! ;o Men det är sånt man får leva med. Tack mamma&pappa för byxorna&skorna!

Nu blir det mys med älsklingen Voddler!

Kyssar!

The Room of Requirements

Gårdagen:

Hoppas ni fick en underbar födelsedag ;-)



Maby you should just shut up, even when it gets tough?

Idag är det fredag, och det betyder att helg och sovmorgon väntar! Egentligen skulle vi sova över på skolan med klassen ikväll, men det blev inte av några konstiga (eller inte så konstiga) anledningar. Så nu sitter jag här hos Liv och bloggar medans hon är och äter. När hon kommer tillbaka så ska vi se film och käka B&J, härligt värre!

Skoldagen idag har varit okej, spel på matten (hahah, tur att du inte fortfarande är sur på mig, Liv!), plugga inför det framflyttade provet på No:n, En midsommarnattsdröm på engelskan (jag fattade i princip ingenting) och sedan nå historia på musiken. Okej med andra ord.

Imorgon så blir det stan och bowling med Evve! Roligt värre, längesedan vi gjorde något utanför skolan/stallet, så det ska bli underbart roligt! Men annars så är detta inlägg verkligen tråkigt, så jag ska nog sluta skriva.
Puss!

RSS 2.0