I'ts been so long since I smiled, I don't wanna listen now, Live this day down.

Vilken dag! Liv sov över hos mig natten till idag, vi hade verkligen roligt! "Tittade" på fotboll, failade på att blanda dipp (?), pratade, såg OTH, smsade om magrutor och pratade i telefon! Imorse cyklade jag och Sandra till Öjebyn, bara för att upptäcka att poolen var stängd, så då cyklade vi till Grans och fyllde på vattenflaskan i mittersta kranen innan vi for hem igen... Eller, hem och hem, eller jo, haha, vi for till Sandra och badade. Sen fick vi för oss att vi skulle paddla ut på nå flytmadrasser, så då vart det träning i armarna också, för vi blåste hela tiden in till land igen!
Lunch åt vi hos mig, vi for först till Ica och handlade nudlar, mango, advokado och apelsinjuice... Hahah!

För tre timmar sedan så satte jag och Sandra oss i Röda Kvarn för att se Kronjuvelerna! En helt underbar, vacker, fin och mysig film! Nu ska jag sticka ut med nå folk, ingen aning om vad som händer! Hoppas ni antecknar ;-)


My Guardian Angel♥

Bus!

För när jag ser dig vill jag va med dig, de bara e så.

Just nu så sker det lite ändringar här på bloggen, som ni klickar på F5 så kanske ni märker att det är en tillfällig bildsak där uppe nu. Men håll ut ;-)


Manuellt fokus? Skulle inte kunna klara mig utan det.

Bus.


When I think of you, I don't feel so alone.

Chokladdoppadmorot


LinneCarlingsShortsBikbok. Snyggt med grillen där till höger också.

I'll never let the two of us be friends. Does that hurt?

Lördagnatten så var det kaos i Öjebyn, det kan jag verkligen lova! Över trettio nykonfirmerade ungdommar sprang runt och försökte undvika äldre människor som verkligen gjorde allt för att för att få oss att misslyckas med att samla så många kontroller som möjligt.
Alla fick en karta och ett kontrollkort och vi parade ihop oss, antingen två eller tre i "lagen". Det var inte förens senare som vi insåg att det var väldigt svårt att hålla ihop under de två timmarna som detta pågick. Jag, Oliver och Jakob var i alla fall ett lag, och vi satsade stenhårt på att vinna! Mindre än två timmar senare var det Jag, Jakob och Matilda som traskade tillbaka till Storstrand, tomhänta. Men fy så roligt det var! Rymmarnatt forever in my heart! Vi lyckades tappa bort Oliver det första vi gjorde, men jag och Jakob lyckades hålla ihop hela kvällen. Det var hans fel att jag blev av med mitt kontrollkort första gången, så därför fick han följa med tillbaka till Storstrand och hämta ett nytt. 
Man blev blöt, både av svett av att springa ifrån alla jagare (varav en var en elitskidåkare...) och av alla vattenfyllda diken man var tvungen att korsa. Jag tycker allvarligt talat synd om mina skor. 


Kameran fick inte följa med på rymmningen, och tur var väl det, annars hade den nog varit förstörd nu! Men här är i alla fall en bild som jag helt random tog över axeln ;-)

Bus.   


One thing is clear, I wear a halo, I wear a halo when you look at me.

Då var man konfirmerad då! Det går inte fatta att imorgon vid den här tiden så kommer allt vara slut, det har varit två fantastiska veckor, två av de bästa i mitt liv kan jag lätt säga! Mycket skratt, gråt, tankegångar, diskussioner, lärorika lektioner och allt har verkligen varit underbart! Så många nya kompisar man fått, så mycket närmare man kommit sina "gamla" vänner, och bäst av allt: Alla minnen jag när som helst kan ta fram och bara sitta och titta på i evigheter.


Sena kvällar, tidiga mornar, all tid som spenderades vid standen... Nog önskar jag att det kunnat vara en vecka till, allt.

Ni ska få mer bilder och information om vad vi gjort någon annan gång, ikväll bär det av igen till Storstrand för Sista natten med gänget, alltså rymmarnatt! Önska mig lycka till ;-)


Don't say you're sorry 'cause I'm not even breaking, You're not worth the time that this is taking.

Då var man hemma igen! Och jag har haft det helt underbart!  Orkar inte skriva allt vi gjort, men jag har i alla fall fått umgås med underbart folk, äta jättegod mat och helt enkelt slappna av!
Och jag tänker ge er en bild som nog beskriver gode mycket hur jag har haft det under de här dagarna.


Lata sommardagar som ändå varit helt fullspäckade!

Så nu var man tillbaka till allvaret då. Jaha, ett allvar som varar mindre än en dag! För imorgon är det då den "allvarligaste" dagen, sista riktiga skoldagen, sen efter det far jag på bio med Sandra♥
På onsdag blir det först att cykla in till Piteå med klassen, skynda sig hem, bli firad (ja, jag fyller faktiskt femton då ;-) ) och sen fara iväg till Havsbadet med klassen på klassens dag(kväll). Torsdagen vet jag faktiskt inte hur den ser ut, det är ju egentligen klassens dag men den har ju redan varit? Fredag är det examen och kvällen ska tillbringas på Sunnes stuga med härligt folk! Och sen på söndagen så börjar konfat!
Fatta härlig vecka!

Nu börjar snart The Good Wife, så jag ska gå och bänka mig framför TVn.

Puss.

RSS 2.0