Det finns folk som skillar, och dom som inte gör det.

Idag så var det ändå chill på skolan, både bild och slöjd! Sedan läsning på svenskan, men vi i mitt bord skrattade typ jättemycket! Hahah, kul var det!
Liv följde mig hem efter skolan, åt mellis och pratade om lite olika saker! xD ♥
Hon och Jr följde mig och Evve på PRK, vi skulle hoppa igen! För nu har vi ju bytt grupp, men det blir nog bra! Jag fick rida Artist, det var typ flera år sedan!
Det gick bra, vi hoppade märke III bana men han var ganska seg på hindren. Såklart så fick han igång tempot när vi hoppat klart och bara skulle ta några enstaka hinder, då gick han på jättefint! Hahah!

A Change - Flipsyde


All the hurt and the tears will be just history ♥

Jag älskar verkligen den där videon, den är så sjukt gullig! :'3

80 dagar kvar!

Andra eller femte?

Nu är det måndag.
Igen.
Skola.
Igen.
Andra skolveckan kickar igång idag, men det känns som den femte. Egentligen så gör det inte mig någonting, faktiskt!
Det blir första lektionen i nya gruppen idag, lite nervöst känns det ändå... Jag har ganska nyss tagit märke 2 och idag ska vi hoppa märke 3 bana... Men det ska bli kul! Plus att Liv ska följa och titta! ♥

Ni kan få dagens låt: Angel - Flipsyde



You're the light in the end of the tunnel the break of the day ♥

Det tog mig ett tag att fatta att han/dom faktiskt sjunger om sin mamma... Gulligt! :'3

81 dagar kvar!


I just thought that you sholud know: you are always on my mind.


And I never wanna have to say Goodbye. ♥

Gillar den här låten, även fast det där "gooodbyyyye" förstör lite ;P

6-0.... Det är ingenting i NHL, komigen! Haha, jag hade ju glömt vilken knapp man bytte spelade på! Och jag såg inte målen, haha! Askul var det då! ♥

82 dagar kvar!


Goodbye my Love....

Jag har spenderat en underbar tid med er, och nu är det dags att säga farväl. Det tar ont i hjärtat, men det är nödvändigt. Jag måste få träffa nya. Ni stryper mig. Eller i alla fall mina fötter.



Det fanns en tid då jag hade askul med er två skor. Men tiden har förändrats. Ni har förändrats.

 
Förändringen är stor. Större än jag kan hantera.


Vem vill gå omkring i trasiga skor? Säkert någon, men dom här skorna är för trasiga för mig.

Detta inlägg tillängnas mina stackars skor som jag nu måste skiljas ifrån av flera orsaker. Men jag kommer för evigt sakna er och ibland fälla en tår.
Eller inte.
Jaja, slänger i alla fall bort mina gamla skor, ska och hitta nå andra vita skor nu som jag kan rita på igen! :D

83 dagar kvar!

Sommaren 2010!

Nu funkar det! Här kommer några random bilder från sommarlovet som nyss passerat förbi. ♥ Alla bilder är från kameramobilen, så kvallan är inte den bästa ;P


Liv, jag har haft sjukt roligt med dig i sommar! ♥ Sosso, du som syns i bakgrunden (haha), jag har aldrig haft en tråkig stund med dig! ♥ Och Sandra, hur mycket har vi skrattat egentligen? ♥


Att starta sommarlovet med att vinna i kubb, det är härligt!


Hum... Min brorsa behandlade sin glass lite roligt...


Någonstans nära Gränna, underbart vacker utsikt!


Vi var i Grand Canyon. Eller i alla fall nästan.





Jätteglas... much! Jag orkade bara halva, om ens det? :O


Bjuder! ;P


Café Annorlunda i Skåne någonstans!





Jaha, Liv... vad i all världen har vi nu hittat på? ♥


Pippi/burk-glass och Shutter Island = Chokladlakan!


Många långa, underbara timmar har spenderats här ♥


PDOL, virvelvinden eller vad det nu hette! Min mobil flög ut ut fickan, så jag passade på att fota lite!


Fatta vad rädda vi vart!




Den här sommaren har varit sjukt underbar, och om det skulle ha funnits en bild till varje skratt jag skrattat, varje tår jag fällt, varje gång jag önskat att ögonblicket skulle vara för alltid... Då skulle min dator paja totalt och ni skulle börja dissa min blogg för att det är så krydd många bilder på så många olika saker. 
Och nu upptäcktejag  just att jag inte fotat så mycket i sommar... Det är synd! Mer bilder kanske kommer sen! Nu ska jag sova, godnatt alla söta!


Blodprov!

Nu har jag äntligen fått en USB kabel till min dator, så ni ska få bilder från sommaren tvåtusentio någon gång snart, imorgon tror jag! Hade tänkt lägga upp dem nu, men då hann jag bara få in en bild i inlägget innan det började kruppa... -.- så tyvärr så får ni ett bildlöst inläg...

Idag på skolan så skulle vi ta blodprov på no lektionen! Snacka om läskigt, man skulle sticka sig själv med den där nålen!
Men då typ failade jag, jag stack typ fel, så då fick våran lärare sticka mig i fingret... Det tog ont... Haha! Lite läskigt var det också, man slutade typ aldrig blöda! Plus att man vart lila/blå runt såret! :O

Skulle eg åka till Lydia och ha filmkv med henne och några andra, men jag var i stallet ganska länge så jag hann inte...


84 dagar kvar!

I can't believe that one simple word can say so much. But it does: L O V E.

 


En socialdemokrat stannar inte vid prat!

Det är den låten jag har gått omkring och sjungt på hela dagen efter våran so... Vi håller på med valet och då fick vi höra på Socialdemokraternas valsång typ tio gånger idag... Haha, tur att den är bra!
Det hände inte så mk på skolan idag, so lektionen var dok rolig med den här sången! Gympan var jättejobbig (hahah, jag har ingen kondis alls!) vi hade typ nå fyspass...
En tråkig sak var dok att Liv for till hemavan idag! Kommer sakna dig! ♥

Men nu ska jag gå och äta, sen ska vi höra vad fåren säger ;P

85 dagar kvar!

tack för att du finns där för mig, och jag kommer alltid finnas där för dig ♥

Sleeping Sun - Nightwish


Oh, how I wish to go down with the sun... ♥

Den här låten ger så många minnen... Älskar er! ♥


Man måste vara kreativ!


Som rubriken lyder: man måste vara kreativ!

Fick lite panik då jag insåg att jag inte hade slått in so böckerna Eller gjort so läxan... Snyggt Emelie... Men med pappas hjälp så klarade jag upp läxan (klipp ut/skriv ut sju bilder på olika partiledare... eller jag tror då det var sju man skulle ha?). Men såklart så glömde jag bort att jag skulle slå in böckerna, så jag började baka chokladmuffins! Och när dom var i ugnen så såg jag böckerna ligga där på min säng och fick typ panik igen, för vi har inget såntdär papper hemma!
Då lät jag kreativiteten flöda, tog ett reklamblad från Ica Maxi och sog in böckerna i det!


New nails

jag ides inte baka, så jag bestämde mig för att fixa mina naglar innan jag tog tag i so läxan! inte bästa resultatet, det ser väldigt nobigt ut... men det får vara så!


typ utanför och allt! xD men det ska jag ta bort nu!

Pärlorna och blomman är faktiskt scrapbookingtillbehör som bara låg och skräpade på mitt rum! Men det gick lika bra det!



Blåbärspajj&Macka (L)

Ännu en dag i skolan har passerat. Tänk, vi har bara gått i tre dagar, men det känns ändå som för alltid! Men jag måste säga att det är jätteroligt!
Speciellt idag, (även fast du inte ville gå med mig liv ;P) för istället för elevensval som vi har vare onsdag efter lunch så hade vi något klassgrejs. Och innan hade vi bara fått reda på att vi skulle ha "oömma" skor och en mugg med oss... Jaha? 
På svenskan och so'n har vi bestämda platser (vilket är samma platser för vi är i samma klassrum med samma lärare) så då fick vi vara i lag med de vi sitter med. Så då vart jag med jakob, andré och martin. Då fick vi en lapp där det typ stod "blåbärspaj" och ett recept på den på baksidan! 
Så vi skulle plocka blåbär och göra en blåbärspaj! 
Det gick asbra för oss, haha! fast jag gjorde typ hela degen medans jakob och andré var ute och plockade blåbär. Martin typ diskade xD
Och det var ganska roligt för varken andré eller jakob gillade typ blåbärspaj och martin skulle ha en annan, så då fick jag allt för mig själv! Tror ni jag orkade allt? Haha, absolut inte! 

For till stallet med Evve sen, hahahha, macka på vinden!!! Kul var det då, även fast det regnar. Tänk om mackan inte är kvar på fredag!?


(c). Jag trodde det skulle sluta, men det verkar inte så. Jag hoppas verkligen att jag har fel ♥ 

Nu ska jag ta och baka (igen) nå muffins.

 86 dagar kvar!

Första filmen avklarad, bara två kvar!

Japp! Nu har jag sett klart Sagan om ringen Härskarringen och är riktigt stolt över mig själv! Bortsett från att jag skrek när man fick se en såndär äcklig gubbe i närbild och att jag grät när Boromir dör så är jag stolt! Tvåan och trean är det ett tag kvar tills jag ska se, men jag tror jag klarar mig! Vågar då inte se dom ensammen, då kommer jag väl att skrika ännu mer... fast jag skrek inte högt (försvarar mig själv), bara typ jättelite... Men ja, jag skrek och grät, so what? Ska försöka att inte göra det under de följande två filmerna!

87 dagar kvar!

Överraskningar

Nu har skolan dragit igång igen efter ett sjukt händelserikt sommarlov! Och jag kommer aldrig att glömma sista dagen på sommarlovet, som jag skrev i inlägget innan så är det av flera orsaker. Tänkte skriva om den dagen lite kort!
Storstrand med Sosso på morgonen, vi gick på 11 mötet sen gick vi ner i källaren och var med nå folk. Jätteroligt var det då!
När jag kom hem så spelade jag och brorsan schack (haha, jag älskar det spelet! även om det låter nördigt ;P) också berättade han att när mamma och pappa kom hem så skulle han iväg och köpa en studsmatta! Jaha? Härligt!
For till mormor och morfar en snabbis innan Sandra kom. Hon och jag åkte vidare till Sosso där vi hyrde en film som vi sen såklart såg på. Flickan Från Ovan eller The Lovely Bones som den också heter. Underbar film!
På kvällen efter det så hoppade jag studsmatta med brorsan och lät honom bestämma ett eller två. Kommer alltid stå i skuld till honom efter det känns det som (särskilt efter som när jag kom hem igår så hade han gjort en jättegod macka till mig! ♥).



Gillar verkligen den här filmen, även fast man ibland satt på nålar. "Stäng luckan!!" HAHAH!

Idag fick jag reda på att min ridgrupp på PRK ska byta dag på från tisdag till måndag! Det kommer kännas jättekonstingt, men bra kommer det nog bli. Hade hoppning idag. Fick rida zackälsklingen igen! ♥ Det gick asbra, han var som en liten tiger ;P Nästa vecka blir det också hoppning, fast på måndagen då!

Du ska veta det gumman att vad som än händer kommer jag alltid stå vid din sida, jag ska ta mig tid: jag lovar. Inget kommer någonsin att skilja oss åt. Älskar dig! ♥

87 dagar kvar!

Jag överlevde!

Måndag den tjugiotredje augusti tjugohundratio, skolan börjar om. Fatta härligt att vara tbx! Men dok sunkigt schema pga en orsak ;P härlig fredag dok!
Ni fick ett jättekort inlägg, har varit med sosso, liv och matte idag, sen på kv var jag först med sosso sen kom sandra och då gick vi ut och gick!
Nu ska jag dusha!


Sommaren är slut, men gårdagen kommer av sjukt många orsaker föralltid ligga i mitt minne ♥

ingenting ska någonsin få skilja oss åt gumman, ingenting! älskar dig! ♥ ♥ ♥

88 dagar kvar!

Det var på tiden!

Hallojj!
Idag var jag först på stan med familjen, fick två par nya skor, tack! Bilder får ni imorgon! Sen for jag till Sosso där vi tittade på videos, såg Buffy och tittade i skolkatalogen! Lånade även första "Sagan om ringen" filmen av henne då alla säger att jag måste se den ;P Det var tydligen ofattbart att jag inte gjort det än!
Så när jag kom hem därifrån började jag se på den, hann dock bara 12 minuter för nu är Liv på väg! Hon, jag och Sosso ska åka till Storstrand ikväll! Härligt!



Hinner nog inte blogga nå mer ikväll, vet inte riktigt hur länge jag blir borta. Men imorgon så! Eller? Det är sista dagen på sommarlovet, jag ska inte sitta inne framför datorn hela dagen då! Men kanske ett litet inlägg?

90 dagar kvar!


Sista ridturen på Prixie innan skolan börjar

Ni ser rubriken. Och jag som tänkte att den här ridturen skulle bli att bara njuta! Men nejdå, varför skulle det bli så? Red ut med Sanna och Evve, och när vi var mitt i skogen så la jag märke till att Prixie snubblade ovanligt mycket och då sa jag det till Evve som tittade ner på Prixies hovar.
"Men hon har ju tappat en sko!"
"WHAT!?"
Så jag slängde mig av, och mycket riktigt! Prixie hade tappat en framsko... Inte kul! Så då var det bara att skritta hem igen, vilket tog typ en timme...

Och på måndag börjar skolan igen. Det går inte att fatta, sommarlovet har gått så kopiöst snabbt! Och vad har jag gjort egentligen?

'Sverigesemester
'Emelie har varit här
'Varit med kompisar
'Ridit och varit i stallet sjukt många timmar!
'Sett film&bio
'Nolia
'PDOL
'Jobbat
'Tältat på yxvättingen

Det var typ allt! Jag har säkert glömt något, men det känns ju jättelite på tio veckor (eller är sommarlovet det?)! Eller... Nu när jag kom på några fler saker så var det faktiskt ganska mycket... Hahah!




Justja! Jag var ju och tältade där i början av sommaren också!
Bli typ inget Storstrand ikväll, jag hinner inte få ihop allt... -.- Men imorgon så!

91 dagar kvar!


Cupcakes

Jag lovade er att reccensera cupcaksen vi bakade igår, och här kommer det! (alla bilde är tagna från Evves blogg)Bilden ovan har jag fotat.

Dekoration: Jag. Foto: Evve.
Det här var en kanelmuffins med "vanlig" frosting och o'boy i munnen! Den smakade sjukt gott! En av de bästa! Och ja, det föreställer en groda med piercing på tungan!

Dekoration: Jag. Foto: Evve. Den här var den knasiga muffinsen som vi satte saft i smeten... Vaniljfrositingen smakade jättegott, men muffinsen? BLÄ! Och den föreställer kanalsimmet som ni undrar. (min roliga fantasi)

Dekoration: Evve. Foto: Evve. Det här var vaniljcupcaken med choklad&o'boy frosting. Den smakade.... Inte så gott... Jag vet inte vad det var men den var inte så god... Och enligt mig så föreställer den där kraken! Haha, hur jag får det till kraken vet jag inte!

Dekoration: Evve. Foto: Evve. Chokladcupcake med hallon/jordgubb/ett vinbär frosting. Lika god som kanelen! Och den här föreställer en blomma!

Här är som ni ser alla cupcakes, dom vart jättecoola! Även fast de två i mitten inte smakade så coolt... x'D

91 dagar kvar!


A beautiful lie - 30 seconds to Mars


Its a beautiful lie - Its a perfect denial - Such a beautiful lie to believe in ♥


Idag blir det först stallet, sen så blire kanske Storstrand ikväll! Härligt!

91 dagar kvar!

Enligt mig så borde vi få jobb på världens bästa restaurang nu och alla borde bli kära i våra cupcakes. Enligt mig då.

Men ibland så har jag ju fel... Det är ju inte så jätteofta *host* men det händer väl alla? Idag har jag varit med Evve, vi flummade jättemycket och sen bakade vi cupcakes och fick för oss att vi skulle dela smeten i fyra delar och göra fyra olika smaker!
Det gick bra i början, vi kom på tre stycken: choklad, vanilj och kanel. Men den fjärde då? Då gällder det att ha fantasi, vilket jag och Evve verkligen har! Så då hittade vi en flaska med outspädd jordgubbssaft i kylen och hällde i lite sånt! ja, saft! hur smart får man va!? Menmen, det kanske blir gott? 
Sen gjorde vi samma sak med frostingen, en choklad, en med hallon jordgubbar och ett rött vinbär, en grön ("vanlig" smak med grön karamellfärg) och den sista kunde vi inte komma på! Så då vart det vanilj! 
Bilder och reccentioner på muffinsarna kommer imorgon (evve fotade, så då ska jag sno bilder från hennes blogg! :P).
Omg, cliffhanger!

Ni kan få en dagens låt undertiden! 
Det här måste vara den underbaraste, finaste och vackraste låten som någonsin gjorts enligt mig. Fråga mig inte varför, jag är bara helt kär i den! Älskar Reginas musik, och den här låten stämmer så bra!

On the Radio - Regina Spektor
  


You love untill you don't ♥

92 dagar kvar!



Ett bra slut gör hela filmen!


o m g, jag höll på att dö av skratt vissa gånger!

Var ju som ni kanske vet på bio igår med en massa folk, från början var vi bara 6st, men till slut så vart vi 8! Haha, men det är alltid roligt att vara många! Och Ida skillade och slängde popcorn xD
Den här filmen är absoult sevärd! Jag höll på att garva ihjäl väldigt många gånger!
Jag måste bara säga det att slutet är bäst!!! dog jag verkligen av skratt!

Tips till alla er därute, speciellt ni som inte gillar TTS! Ett tips är bara att ha sett/läst filmerna/böckerna innan ni ser den, man måste liksom veta handlingen för att fatta filmen.

92 dagar kvar!


Vissa hus kan vara läskiga utan att man vet varför. Men egentligen så gör man det.

Tjolahopp! Haha, det känns som om jag går lite på speed nu, men det passar ju asbra, ska snart på bio med en massa folk och då behövs speeden!
Dagen har tillbringats i stallet, fyra och en halv timme vart det. Och där inräknat en underbar ridtur med sanna och evve! soptippsrundan, det låter inte så inbjudande, men det är verkligen inga sopor där. Vissa har då dålig fantasi ibland. Som LARRY!!! (jag sa ju att jag går på speed...)
Jaja, haha, igår så bakade jag! och gissa vad? Muffins!


Hallonmuffins med kanel! Tips: det passar sjukt bra tsm!

Nu ska jag ta och fixa håret, sen drar man till sosso!
Ha en bra kväll!

93 dagar kvar!


Förlåt!

Förlåt för sjukt dålig uppdat igår, men jag hade fullt upp! För jag var så duktig att jag cyklade hela vägen inn till biblioteket i stan! Där satt jag i typ en timme innan jag cyklade till mormor och morfar.
Sen när jag kom hem var det bara att byta om för ridningen på PRK! Yess, min första ridlektion för terminen, var sjuk förra veckan...
Och jag fick rida lilla Zackish! Pure love! ♥
Det kändes sjukt underbart att vara tillbaka i hans sadel, även fast han inte rikigt bjöd framåt, men det var fortfarande underbart!
Vi red ut i skogen idag, "snirkliga stigar"... Jag är inte precis något fan av att rida i de där backarna, upp och ner och slingerikrok... Men det funkar! Bara man får sitta på en hästrygg så!


Zack tillhör helt och hållet Piteå Ridlklubb, han är bara så otoligt söt att man måste ha honom på bild! Från i vintras.

Idag så blir det att åka till Prixieälsklingen och sen ska man på bio med en massa folk! Vampires Sucks!




93 dagar kvar!

Hads... Hands...?

Jag upptäckte just att jag hade skrivit "if life hads......" istället för "if life hands..." Haha, men alla kan göra misstag!
Kom ganska nyss hem från Sosso, jag och Sandra var där. Vi gjorde lite allt möjligt, såklart så flummade vi! Komigen, det är liksom en del av min vardag att flumma! :)
Har inte mycket mer att skriva nu, så ni kan få en bild jag fotade idag!
Enjoy!




95 dagar kvar!

If life hads you lemons, squeeze them in people's eyes!

Kom hem från Sandra för ett tag sen, vi typ spelade monopol och pratade. Askul, fastän vi inte gjorde så mycket! Sen skulle hon på träning, så då for jag. Men jag ska kanske vara med henne sen :)
Pratade med Sandra i telefon sen, tack gumman! Du fattar inte vad det betyder för mig! ♥

_________________________________________________________________________________________________

Life wasn't made to be thrown away. No, Life was made so you could live it everyday.
What if there is no tomorrow?
Then you have to make your dreams come true. Today.
Today is not another day.
Today is now.
So make it happen, Today's the day for you to shine.
I hope you're not stuck in yesterday. ♥


Det är lätt att ge kloka råd till de du älskar, och få dem att följa dessa råd. Men det är svårt att själv följa sina egna råd. Varför? För att man litar för lite på sig själv.

(bild och text, (c) jag)


95 dagar kvar!


Jag är ett litet monster, bom sickabom sickabombombom.



Fick en ny bok av mamma&pappa igår, "Massor av Muffins". Och idag så provade jag ett recept därifrån, resulatet ser ni ovan. Choklad&Vaniljmuffins, underbara!
Dett fanns många helt awsome recept i fem olika kategorier (chokladmuffins, fruktmuffins, nöt-och kryddmuffins, matiga muffins och hälso-och specialdietmuffins). Den här boken passar mig perfekt, jag är ett litet muffinsmonster! Dom som känner mig vet att jag hela tiden bakar muffins. Och om man kan äta dess underbara skapelser till lunch också, inget mig emot! De kanske passar att ta med sig på skolan och det är dålig mat? Hm, tåls att tänkas på!


96 dagar kvar!



I know, Its all about time. I do understan, accually.

Solen skiner... och jag sitter inne? Ja. Vad ska man hitta på en dag som denna? Du, ingen aning! Men någonting blir det väl!
Ni kan i alla fall få en låt, bara för att jag inte har någonting att skriva.

Trainwreck - Demi Lovato



You're a trainwreck, but I wouldn't love you if you changed ♥

96 dagar kvar!


Det tar tre sekunder för en fallande kotte att slå i backen. Det är vetenskapligt bevisat.

Kvällen spenderades hos Sosso. Eller, först var vi hos henne, sen gick vi ut. Vi såg på Zombieland, igen! Det är andra gången man ser den, och man hoppade inte till lika mycket nu som första gången. Kanske för att man vet vad som ska hända? Men ändå så lyckades jag hoppa till... Jaja, så är det med mig och filmer! :)


Jag älskar då dom pratar om Hannah Montana! Hahahah, tänk om hon också är en zombie? :O HAH!

Sen gick vi ut till skeppet och typ pratade. Jättehärligt väder ute, och jättekul att snacka! Också kastade vi kottar och räknade hur lång tid det tog för dem att slå i backen.
Och konstig nog kom vi alltid till 3...

Nu ska jag lämna er, fick inspiration att skriva, så jag ska göra det! Godnatt, sov sött!

96 dagar kvar!


Skellefteå

Har varit i Skellefteå och shoppat idag! Hittade en sak, en bok, i en underbar bokhandel som stäckte sig över en hel källare! och jag lovar: Det var gigantiskt!
Boken som jag köpte var en bok om London, en guide om man ska dit. Jag ska ju inte dit, men man kan alltid drömma!
Om du ska ut och resa så rekomenderar jag verkligen den serien av böcker, de heter Lonely Planet och har gjort en hel serie med reseböcker, en för (nästan) varje storstad. London var första delen i serien, och hittils har det getts ut hela 30 böcker om olika störstäder, så som New York, Paris, Stockholm, Milano, Berlin, Tokyo och Los Angeles. Det där var såklart inte alla, bara ett exempel på böcker som getts ut. Jag betalade 50kr för min, men då var den förståss begagnad. Den kostar kring 179kr i buktik, jag hade vekligen tur som hittade en begagnad, jag menar, den är ju som ny!
Boken är väldigt lätt att hitta i med smarta indelningar efter vad man söker. Först är allting indelat efter del av staden, det finns lite info om stadsdelen, sedan kommer olika underkategoier, "shopping", "äta", "se", "nöjen" och "drinkar", där man hittar rekomenderade platser att besöka.


Det finns kartor som innehåller tunnelbanestationer också. Även finns alla nödvändigheter som telefonnummet till räddningstjänst, gatunamn till sjukhus, tips på hotell, höjdpunkter och evanemang.

Som sagt: Rekomenderas verkligen!
Nu ska jag dra till Sosso!

97 dagar kvar!





Är du rädd för dagens datum?

Det är då inte jag! Jag tycker att den här dagen kan vara ganska mycket till ett turdatum, ibland... Det beror på hur man ser det...
Skulle egentligen se film med Sosso, Sandra och Liv idag, skräckfilmer, men det blir inte, jag är sjuk... -.-'
Ska försöka hitta på något som inte gör så att mitt huvud exploderar, men det är inte så lätt... Några förslag?
En låt kan ni då få! Jag har inte lyssnat på den själv, skulle vilja överleva dagen, men jag vet att den är bra!


Now its too late for you and your white horse, to come around ♥

Och som ni kanske märker så har jag en nedräkning här på bloggen, till premiären av Harry Potter and the Deathly Hallows part 1!
Jag vet att datumet kan komma att ändras, men då kommer jag ändra min nedräkning också.

98 dagar kvar!



If I could turn back time...

Hejsan igen!
Mitt förra inlägg var inte så roligt, men nu har jag fått mig en alvedon och mår mycket bättre! Hoppas att det håller i sig bara!

Som sagt så var jag och liv på nolia idag! ♥
vi gick in i jättemånga husvagnar, irrade omkring på hela området (ja, vi lyckades nästan tappa bort oss!), typ flummade och liv samlade på jättemånga saker! Som ballonger, godis, knappar och sånna dära kort som folk ger ut där det står namn och sånt! Hahah, kul var det då!  
Tog tyvärr inga bilder, men ni kan få en dagens låt som tröst! 

Violet Hill - Coldplay.


I remeber, there was snow... White snow... ♥

Nu ska jag sova och hoppas på att huvudvärken lägger sig!
Godnatt alla söta!

99 dagar kvar!

The Imaginarium of Doctor Parnassus



Jag har ingen lust att blogga nu, håller på att bli sjuk. Var på nolia idag med liv ♥ jättekul! köpte en film, den ovan. Ids inte skriva namnet igen, för det är så långt.
Såg den när jag kom hem, den var väl sådär. Köpte den enbart för att Johnny Depp är med i den! Älskar verkligen honom! Fastän han bara var med typ tio minuter så var han sjukt bra och lyfte hela filmen!
Alla andra skådisar var oxå bra.


Johnny Depp! ♥



Då var det bara att leva, nu måste man tänka innan man lever.


I miss you. Miss you so bad. ♥

I dont need to speak. I just need to breathe. Hope that will be enough.

 


Med smak av sommaren



Såhär vart mina cupcakes! Har inte smakat än, men ska göra det snart. Hoppas dom vart goda! Dom ser verkligen sommriga ut med alla sina hallon! Hallon i smeten, i frostingen och på toppen! Älska hallon!


Även om jag var 100 år skulle jag ändå se fram emot den här filmen

100 DAGAR KVAR! DET GÅR INTE ATT FATTA, SNART SMÄLLER DET!

Ni har ingen aning om vad jag pratar om va? Då ska jag informera er:


Voldermort: Why do you live?  Harry: Because I have something wort living for! ♥♥♥

DET ÄR 100 DAGAR KVAR TILLS PREMIÄREN AV HARRY POTTER AND THE DEATHLY HALLOWS PART 1!!
Kalla mig nördig om ni vill, men jag längtar så sjukt mycket!


Katter kan se ut som spöken ibland, bara så att ni vet

Kom hem från stallet för nån timme sen. Vi var i där i 5 timmar idag, sjukt härligt ändå! Och vi gjorde typ ingenting! Jag red i ca 45/50 minuter, Evve i 40, sen borstade vi och mockade... Vars tog tiden vägen? Men som dom säger: Tiden går fort när man har roligt!
Och sen när jag kom hem trodde jag att jag skulle dö! Jag stod utanför mitt rum och var allmänt förvirrad, oxå ser jag bara någonting svart som far från köket till vardagsrummet! Och sen for det tillbaka igen, men då hann jag se att det var en lite jättegullig ûbersöt kattunge! Den var så sjukt söt att jag nästan inte ens ville köra ut den! Men sen kom mamma och gjorde det åt mig.

Dagens låt: A little less sixteen candles, a little more "touch me" - Fall out boy.
Jag ÄLSKAR deras namn på låtarna!


I say My clocks early cause I know I'm always late! ♥




Thats it! I will keep on fighting!

Nu är det bokat och bestämt!

Jag, Sosso, min mamma och hennes mamma ska till stockholm helgen före höstlovet tror jag det var! Fatta så kul, det känns som om det var jättelänge sedan jag var i sthlm även fast det bara var någon månad sen. Men den gången räknas nästan inte, då hann vi typ inte göra nå för vi var bara där i två dagar, och då tillbringade vi en stor del av tiden hos en bilförsäljre, vi skulle hämta våran nya bil... -.-' Men nu ska du blicka frammåt, Emelie!
Det finns så sjukt mycket jag vill göra där, hoppas vi hinner lite i alla fall! Som Shock och Gamla Stan!  


Lånad bild, hittade ingen bra bland mina egna :)

Idag blir det att åka till stallet, jag och Evve skulle typ rida ut, kanske soptippsrundan? Vi får se.
Sen skulle jag ut och springa, om jag ids! Men nej, idag ska jag rycka upp mig och orka! Jag är typ en av de lataste personerna i världen känns det som ibland!


Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva i det här fältet, så det får stå tomt.




Details ♥

Teckningen ni fick se lite av igår! Vad tycker ni? Inte precis bästa korten, men jag hoppas ni kan se ändå! :)


Jag ska köpa ny chili

Jag höll mitt löfte och bakade! Chokladmuffins, jag hade bestämt mig för att få till det där med chilin! Men näe, hur mycket jag än kryddade så blev det nästan ingen chilismak! Det smakade inte bra heller, eller, jo men jag kan göra bättre!
Nu sitter jag framför tvn och "tittar" på nyheterna, men det var något läskigt inlägg om minkar, så jag skriver istället. Som ni kanske märker så har jag ingenting att skriva om, jag skriver bara för att slippa kolla på det där läskiga repotaget som aldrig tycks ta slut!

Bjuder på en bild bara för att :)


Handstudie, den blev asbra,enligt mig! Och mitt nya nagellack ;P Vill ni se hela resultatet? Lägger bara upp det om ni vill!


I use to cry when I think somethings is sad.

Hade ingenting att göra, for inte på PRK idag, mådde inte så bra... :'/ Så då satt jag och letade upp roliga och bra band på youtube.com och gissa vad jag hittade? Jo, ett band som heter Gred and Forge! Jag är helt kär i den här låten, höll nästan på att börja gråta när jag hörde den... (jag är ju som jag är!)


My other ♥

Tips om du ska lyssna på dem, dissa deras låt "Brotherly love".... refrängen är bra, men inte resten, så följ mitt råd och dissa den, du som hatar twincest... :'((

Nu ska jag nog gå och baka, önska mig lycka till! Och förresten, vad tycker ni om den nya heathern? :)



Det går inte att slarvklippa en gräsmatta

Nu är jag klar med gräsklippningen! Det gick ju... bra...? Njae, men jag vart då klar och tjäna lite pengar är aldrig fel!
Och vet ni vad jag just hittade på den kära sajten youtube.com? Jo, den här videon! Förlåt liv, men jag garvade ihjäl då jag såg den!


HAN FÅR EN VATTENFLASKA I HUVUDET! xD


I dont really know, maby I should give up the fight? It feels like winning anyway.

Som ni ser så har jag gjort om lite här på bloggen, vart nöjd! :D
Men nu ska jag inte babbla på om det, jag kan berätta om gårdagen istället! Efter att jag kom hem från stallet så for jag till Sandra, sov över där. Lika kul som alltid!
Vi såg på Remember Me, ni vet den där filmen med Robert Pattinson? Jag har berättat om den förr, Jag och Evve var och såg den på bio när den gick. Första gången grät jag jättemycket, och nu andra gången grät jag bara litegrann... Den är fortfarande lika sorglig!
Sen beundrade vi hennes underbara världskarta, snackade om världsproblem och målade naglarna! Kul var det vekkligen!

Nu ska jag vara så duktig att jag ska gå ut och klippa gräset, men innan det så kan ni få en lite random bild!


När jag fotade till heatherbilden så tog jag en massa andra bilder också, det är jag som skrivit texten. All I wrote there is true, even though I wish it isn't. ♥

Egenligen skulle jag på nolia med liv idag, men det vart så lite tid, PRK börjar om idag så då ska jag ju dit klockan fem. Uteritt! Hoppas jag får Zackishälsklingen!


Det var inte meningen

Jobbade med Sandra idag! Lika kul som vanligt! Men jag tror inte att det var meningen att vi egentligen skulle jobba idag, butiken var liksom emot oss...
Först så vek sig en låda som Sandra skulle ställa högst upp på en hylla, då fick hon en plasburk med barnmat på näsan!
Då gick vi till drickan, då skulle jag ställa upp nån sockerdricka i hyllan och glömde att jag hade ställt den på kanten, det är svårt att förklara, men drickan ramlade i alla fall ner! Och jag som har så bra reflexer ville inte att den skulle krossas mot golvet, så jag lyckades slå in den på hyllan under, men då vart det dominoeffekt, så typ fem drickor ramlade! Inte ner från hyllan, men ändå!
Sen lyckas Sandra riva ner nå drickor, och när jag skulle öppna en plastförpackning med dricka så vart det nå krupp, för en dricka däri var sönder, och den var lite skakad, så då sprutade det ut en massa! Så det slutade med att jag hade Coca Cola över hela mig... -.- Jag som inte ens gillar Cola!

Aja, det gick lite bättre för oss sen, tror jag? Vi failade säkert ännu mer, men jag kan inte komma på nå nu!


Papperspressen på jobbet, tänk om man råkade knuffa ner någon där! Så hemskt! :O

Nu ska jag snart sticka till stallet, och sen till sandra typ :)

Kramar, Em.

Suprises!

Sosso for hem för ca en timme sen, det var verkligen kul att träffa dej igen! Och du fick världens överraskning! Jag ska inte säga något änn, förens allt är klart. Men som det ser ut nu så! Jag kan bara säga att jag längtar!
Vi lyssnade på sjukt bra musik, pratade och såg på film! Och vad såg vi? Joo... Notting Hill! Igen! Som ni kanske har märkt så har jag drabbats av Londonmani!! Okej, jag har haft det ett tag, men nu visas det verkligen... Kanske för att jag fått fler skäl att vilja åka dit? 
Såg ni tröjan jag köpte igår? London. 
När jag fotade kartan jag köpte? England, alltså London
Vet ni vars Notting Hill ligger? Jo, London. Och den filmen har jag sett två gånger på rad!


Bilden är från google.

Gissa vad en sånhär kan användas till? Bara det är rätt, annars funkar det inte! Gissa vem som använder den då? Jå, ingen annan än Harry Potter, han använder den för att ta sig till Minesteriet!
Nördig som jag är, så måste jag bara anmärka på det!

Kramar, Em.

Nu tänker ni väl: Tack och lov!

Det kanske ni gör, för nu kommer den sista nostalgimusikvideon!
Och den här är verkligen nostalgi! Den kommer också från ett tvprogram, och den är verkligen verkligen bra! Huvudpersonen i serien är min idol, kan jag passa på att avslöja!
När jag var liten nötte jag det här. Vekligen. Jag älskade att sitta och se på det! Kunde se hur måna avsnitt som hellst på rad, så mycket älskade jag det! Eller, älskar! För ja, jag älskar det fortfarande!

NALLE PUH THEME SONG!!!!!! ♥


Jag älskar dig Nalle Puh! ♥

Jag älskar dig, Nalle Puh!!! ♥

Nu ska jag gå, Sosso kom!

Kramar, Em.

Den här var inte lika cheesy förr

The Tribe. Fatta vilka minnen den tvshowen framkallar! Jag var helt galen i det förr, och nu skulle jag kunna ge nästan vad som helst (inte riktigt, men nästan) för att få se det igen! Jag saknar det så sjukt mycket!
Alla minnen... Hahah, nu börjar jag låta gammal igen! Då får jag väl sluta med det då och visa er den näst sista nostalgimusikvideon!

Abe Messiah - The Tribe cast.


I'll be here for you night and day ♥

Idag blir det Nolia med Liv! Skriver mer senare, och Grattis Elin! Som blir fjortis idag!

Kramar, Em.

Lera i ansiktet

Liv for ganska nyss hem, vi såg på film och hade ansiktsmask! Jätteroligt!
Vi såg på Notting Hill, man måste ju bara älska den filmen! Den är så gullig att man nästan går åt!



Hugh gör ett kopiöst bra jobb som huvudrollen! Han är så korkad och söt! Haha!

Efter filmen så kletade vi på "mudmask" i ansiktet, det är då en ansiktsmask! Vi vart gråaktiga i ansiktet! Vet ni vad vi gjorde sen? Jag kan säga att vi är väldigt normala! Jo, för vi gick runt kvarteret i de där hemska maskerna! Snygga var vi då, självklart! ;P ♥
Ni skulle ha sett minen på dom som var och vattnade blommorna i huset mitt emot oss...
Jag tror nog inte jag ska lägga ut bilderna.... Eller, liv vad tycker du?

Kramar, Em!

LARS!

Liv, du hade rätt! På fotomysteriet! ♥



Såklart det var min lilla gullunge på den första bilden! Vem kan det annars vara, än lilla Belle som trycker nosen mot kameralinsen?



Och självklart. Det var Lars på andra bilden! Det är min målvakt, han står målis i målet på min gård. Och i torsdags så tog jag honom under armen, och sprang! Jag kidnappade honom! Liv försökte ta tillbaka honom, men det var så mycket sten så att hon hann aldrig innan jag fångade honom i målet igen!
Behöver jag säga mer? ♥


Kramar, Em.

When she looks sad, kiss her and say that you love her. And don't you ever let her forget that.

Jag och Sandra klarade det inte. Vi skulle alltså se alla Harry Potter filmer på en kväll/natt, men när vi kom till fjärde filmen så var klockan halv 3 på natten, så vi orkade inte se de andra två. Haha, vi skulle bara ha somnat framför tvn då, Sandras ultimata tre steg för att hålla sig vaken funkade bara vid vissa speciella tillfällen, och en av dom gångerna innebar att man skulle fastna mellan en fåtölj och en sittkudde...
Men kul hade vi då, som alltid! Engelska är kul!
Sen imorse så satt vi och tittade i reseböcker ute vid vattnet, jättemysigt! Sen kom Liv lite senare, och vi cyklade in till stan. Erkänn duktigt?!
Självklart så var vi alla flumm, men Liv tog faktiskt priset! Haha, du vet, du får inte kasta saker omrking dig! Hade roligt i alla fall, men det finns inte en tråkig stund med er tjejer! ♥
Jag sa till mig själv innan att jag inte skulle köpa så mycket, men tror ni att jag lyckades hålla det löftet?
Såklart inte.
Jag köpte bara två saker, men en av dem kostade lite mer. Vill ni veta vad? Om ni inte vill det, så sluta läsa inlägget, för ni får ändå veta det! :)


Ja! Jag köpte en världskarta! En stor en! Den är inte lika stor som Sandras, men whatever? Jag älskar den!!


Tröja (lång ärm), Gina. 149kr tror jag det var. Och nej, jag orkar inte bråka med min kamera ikväll.... -.- (btw, man ser världskartan i bakgrunden!)

Kram, Em.


Fotomysteriet

Jag var ute oh fotade imorse och fick två väldigt konstiga bilder... Vilka är det som döljer sig i dessa två bilder? Det är ett mysterium...


Någon/något kom för nära kameran tror jag....


Vem i all världen är det där??


Det är bara att gissa ;P

Kramar, Em.

Mer än bara nostalgi

Oj, hjälp! Jag hade nästan glömt bort den här låten! Och när jag hittade den på youtube nyss så var jag bara tvungen att lyssna på den igen!
Ni förstår, när jag var kring 6 år så älskade jag verkligen Carola! Jag dansade hela tiden till hennes låtar, lyssnade på dem hela tiden! Och jag minns att jag var så stolt för att jag hade tre skivor av henne, hennes autograf också hade jag ju varit på en av hennes konserter! Fatta vad stolt jag var!
I alla fall:

Tommy tycker om mig - Carola.


Fastän du är tjej så är du helt okej! ♥

Nu blir det att fara till stallet!

Kramar, Em.

Do you want my tears to fall for you? If thats the case, you can be proud of yourself.

Kom ganska nyss in, har varit med liv hela dagen :D ♥
Fatta så kul vi haft! Men det har jag alltid med dig, tjejen!
Vi har gått barfota till skolgården och heden, skrivit i kalendrarna, lyssnat på musik, grävit ner slushburkar, ätit kaka, gungat på snurrgungan och flummat!
Och jag skrattade så att jag nästan dog åt en sak! Liv, du vet vad jag menar!
Kul var det i alla fall, och den dagen ska nog gå och lösa på något sätt!

Imorron blir det stallet, sen ska jag och Sandra ha marathon! Vi ska se alla Harry Potter filmerna!
Tänkte att ni skulle få lite annan musik, lite nyare också. Det här är en låt som jag verkligen nöter just nu. 

Remember December - Demi Lovato. 

   






Kraaamar, Em.


Goodbye Princess

Är med liv just nu ♥
Haha, vi drog bort min häst från väggen. Jag har haft en häst på väggen ett tag nu, men ville inte ha kvar den längre, så jag och Liv fick bort den. När jag var liten så döte jag den till Princess, så Goodbye Princess. 




Nu ska jag vara social med liv!

Kramar, Em.

´Musik betyder olika för alla, nu gick det upp för mig vad den här låten verkligen betyder

Den här låten lyssnade jag och Emmy på hela tiden förr, vi såg videon om och om igen, och lyssnade på låten om och om igen. Jag tycker fortfarande att den är bra, den går verkligen att lyssna på fortfarande. Och jag vart helt överlycklig då en kompis till mig hade den på mobilen. Haha, han fick skicka den på direkten!

Stronger - Kayne West.



That that wont kill me, can only make me stronger. ♥

Kramar, Em.

Vissa låtar förändras. Tycker jag.

Kommer du ihåg den här? Det var en låt som jag faktiskt inte dansade till, men gick omkring och sjöng på den? Självklart.
Då kunde jag såklart inte texten, så jag vart väldigt förvånad då jag lyssnade på den nu (jag har inte lyssnat på den sen då den var populär och gick sjukt mycket på radion) och hörde att den inte var som jag minns... Jag måste erkänna att jag inte är något stort Darinfan och det har jag aldrig varit heller. Men den här låten är då (enligt mig) hans bästa.

Money for nothing - Darin


Hey! Im just playing around. ♥

Kramar, Em.

ibland är det svårt att veta vad du menar. Och vad du säger till andra.

Hejjsan alla underbara läsare!

Tänkte att ni skulle få ett "normalt" inlägg, och inte ett som innehåller en massa, för mig, nostalgi. Mer sånt blir det lite senare ikväll!
Idag har jag varit på stan med Liv ♥
Vi flummade på som vanligt, och på väg in till stan hände det en läskig sak igen! Behöver inte gå in mer på det...
Jag sa till mig själv innan att jag skulle köpa två saker! En klocka och en glass! Jag höll mig väldigt bra faktiskt! Trots att jag hittade väldigt mycket annat som jag vill köpa! Men snart är det nolia, så man måste spara pengarna! Även fast jag inte har några... Vars har alla tagit vägen? ;P
Som sagt så köpte jag en klocka (bild kommer senare) och en glass. Men jag köpte även en ansiktsmask som Sandra hade tipsat om! Hoppas du har rätt!

Nu har jag nyss bakat! Chokladmuffins, men jag ville krydda dem med något extra... Kunde inte bara bestämma mig för vad... Tur att man har så underbara vänner som kan bestämma det åt en! ♥
Undrar hur det blev?





Usch vilken dålig bild! Men visst ser ni det lilla peacetecknet på visaren?


Ännu en dålig bild, förlåt, men jag kände inte rikitigt för att bråka med min kamera just nu... Armbandet!

Nu ska jag gå och smaka mina muffins!

Kram, Em.

Dom skulle ha en show

Vem lyssnade inte på den här låten? Som jag älskade den! Och jag minns speciellt då jag och två kompisar som är två år äldre än mig var ute i en av deras lekstugor. Dom två hade gjort en dans till den här låten, och jag fick vänta utanför medans dom repade, sen skulle dom ha en show för en massa människor. Men det vart ingen show, så jag fick se dansen istället.

Rosa Helikopter - Peaches

Och ni, digga musikvideon!


I en rosa helikopter ska jag flyga hem till dig. ♥

Nu i efterhand upptäcker man hur orimligt det är att man ska flyga med en helikopter genom stjärnorna... Aja, då var det då inte det, när man var liten så var allt möjligt. Vilket det fortfarande är. ♥

Kramar, Em.

Hur mycket smsade man egentligen på den tiden?

Ja. Det här var en låt som man också nötte då man var liten. Dom får det att låta som att man smsade hela tiden då, men "på den tiden" så hade jag nästan inte ens skickat ett enda sms!
Men å andra sidan dom var äldre än mig vilket känns väldigt konstig nu! Undrar vad dom tycker nu om sin skiva Vänner?
Nåväl, E.M.M.A med S.M.S (åhå! Jag ser sambandet mellan de två titlarna!)



En smsikon i min telefon! Jag som väntat i tre hela dar! ♥

Hur seg är killen egentligen? Om det tar honom tre dagar att svara? Näe, han kanske bara hade tappat bort mobilen eller något? Det händer ju ;P

Kramar, Em.

jag lessnade

Fy vad jag hatar min nuvarande heather!!! hahaha, usch! så jag ska göra en ny någon gång, ska bara fixa phs på datan först. Hade det på min gamla, men inte på den här, det är synd. Men jag ska som sagt skaffa.
Så nu är min förra heather på plats igen! Gillar den mycket bättre! Men som ni ser så vart det fel på bredden, ska fixa det imorgon om jag hinner! 

Kramar, Em.

Toxic - Britney Spears

Den här låten lyssnade jag jättemycket på när jag var liten, och nu för två år sedan så var jag, Alva och Emmy med i en talangjakt (eller nå sånt) och då dansade vi till den här! Det var underbart kul! Jag och Emmy var dockor och Alva var dockmakaren som sprutade på oss hårsprey som egentligen var gift så att vi började leva! Och i slutet så gjorde vi Alva till en docka genom att spruta på henne det där giftet! Det var som sagt sjuk roligt!
Jag är inget fan utav videon, så ni får en med lyrics istället :p


Don't you know that your'e toxic? ♥

Kram, Em.

Feel The Noise



Feel the Noise

Såg klart den idag, började i förrgår tror jag. Handlar om en kille från New York som drömmer om att bli Hip Hop/Rap artist. Men då han försöker stjäla några fäljar från en bil så läggs hela hans karriär på is då han måste fly från NY till sin okände pappa, en pappa som han inte visste att han hade.

Filmen är ganska bra, den har sina stunder, men inte någon sån där film som man måste se om och om igen. En gång räcker.
Det syns i vissa lägen att filmen är handfilmad (då filmmannen ser full ut, vinglar omkring och filmar på andra saker än vad man vill se) och handlingen är inte så solklar, det finns ingen röd tråd genom filmen. Den saknade något med andra ord. Men musiken är skön! Trodde inte att jag skulle gilla den, men det gör jag! Huvudpersonen är väldigt tråkig ibland, men han har också sina ljusa stunder.

Kramar, Em.

Vilka låtar dansade vi inte till?

Hejjsan bloggen! Eller ska jag säga godmorgon? Sitter här i pyjamas, vaknade för en timme sedan. Men det är tillåtet att vara lite slö såhär på sommarlovet, trots att det faktiskt inte är så lång tid kvar tills skolan börjar om igen. Men nu ska vi inte tänka på det! Ni ska få en till Nostalgilåt!
Nu när jag sitter här och lägger upp alla dessa nostalgilåtar så börjar jag tänka: vilka dansade jag och min kompis inte till? För vi verkar ha gjort danser till de flesta!
Inklusive den här.

Sarek - Genom Eld och Vatten


om du tappar modet och faller ner på knä kan du vila här hos mig. ♥

Nu ska jag in till stan och bli fotat ;P

Kramar, Em.

Småstjärnorna

Jag fortsätter med nostalgin, det här var för jättelänge sedan, jag minns fortfarande hur jag och min kompis satt på gungorna på en rast på skolan och sjöng våran egen verition av den här låten. Jag tänker inte gå in på hela den sången, men jag minns klart hur vi gungade jättehögt och skrek ut våran nya sång.... ♥
"för jag är hästtjej året om"
Nu när jag tänker tillbaka (jag låter som om jag är inne i min fyrtioårskris eller något sånt) så fylls jag åter av den där underbara känslan!

I alla fall, Lena Philipsson - Lena Anthem



inne i stallet, tjugo över fem. Hästarna dom kommer och jag längtar inte hem. Jag sadlar och jag tränsar.... ♥

Kraamar, Em.

Nostalgivecka

hejjsan!

Nu tycker jag verkligen att det är dags för en NOSTALGIVECKA här på bloggen! jag vet att det som är nostalgi för mig kanske inte är nostalgi för er, men ni får faktiskt stå ut med den musik jag tycker är gammal!
Hela veckan ska jag försöka lägga upp så mycket "gammal" musik som möjligt, och vi börjar med en låt som vekligen ligger mig varmt om hjärtat!
Egentligen hade jag tänkt lägga upp en helt annan låt som jag och min kompis brukade dansa till som galningar när vi var små, och vi hörde alltid fel på låtteten också! Vi sjöng alltid "kvacket, kvacket, kvacket, we will kvacket" medans dom egentligen sjunger "rock it, rock it....." Haha! Men tyvärr så vet jag inte vad den låten heter, inte heller artisten/gruppens namn....
Så ni får en annan låt, som också ligger mig väldigt varmt om hjärtat!


Get back what was, get back what was lost so long. ♥

Det var ca två år sedan jag lyssnade på den här dagligen, det var på den tiden då jag älskade tvserien The Tribe som visades på Barnkanalen, måndagar - fredagar kring 4 tiden på dagen. Tänk jag minns fortfarande! Och jag älskar fortfarande The Tribe, även fast dom slutat visa det. Men den där egentligen väldigt dåliga tvserien tog en bit av mitt hjärta, och jag har inte fått tillbaka den än. Och jag tror inte att jag någonsin kommer att få det. Hah!

Innan jag går så skulle jag bara vilja säga: GRATTIS MATILDA! Som fyller fjortis idag! :D

Kramar, Em.

Jag lovade

Hejjsan!

Igår så lovade jag att jag skulle lägga upp bilder på inköpen jag gjorde i Luleå, så här kmr det :)


Två T-shirts 99kr/par. Svart/vitrandig och helvit.


Stickad rosa/grå tunika. 149kr.

Allt från H&M.  


Kramar, Em.

Dave Days - 7 Things

Omg, vad jag älskar den här videon + låten!!! Särskilt slutet ;P


And the seventh thing I hate about u: U make cardboard look cute.

Men den "riktiga" vertionen, alltså orginalet av Miley Cyrus, är också ganska bra, därför får ni två låtar som "dagens" idag :D



Kram, Em.

PDOL och Luleå

Hejjsan!

I fredags så hann jag inte blogga nå mer änn det där inlägget på morronen, hade fullt upp :) men jag var iaf på PDOL med Liv och Isa :) Åkte inte så mkt, Virvelvinden x3, Star Dancer x2 och Harry Potter Huset (såklart!) ! Och när jag skriver x2 och x3 menas det att jag åkte virvelvinden tre gånger och stardancer två :)
haha, hade i alla fall jätteroligt! andra gången när vi åkte virvelvinden så kände jag något hårt mot ryggslutet, så jag kände efter vad det var, och gissa? Jo, min mobil hade åkt ur fickan, mitt under åkturen! Så jag skrek: "Min mobil åkte ur fickan!" haha, du skulle ha sett din min, liv ;P ♥
tredje gången då vi åkte virvelvinden så var det inte kul i slutet, för vi fick typ världens snurr som aldrig tog slut! vi fick säkert mest snurr av alla! :o xD
första gången jag och liv åkte star dancer så hann jag utbrista, just när vi var i luften, "titta, det är en med skellefteå-tröja som ska åka larven!!!! blää!!!!" haha, jag garvade båda åkteurena medans alla andra skrek! skillat va ;P
Sen på kv for jag å evve först till stallet, sen skulle vi till henne å äta :) och hon var dok inte snäll, tog min mobil!! :O x'D

Idag var vi då i luleå, köpte tre tröjor :D bilder kmr imorrn!

Nu ska jag sova, godnatt alla!

Kram, Em.

(förlåt för bildlöst inlägg! vad tråkig jag är! men näe, jag är bara trött....)

RSS 2.0