Halfway around the world lays the one thing that you want.

Nu har alla fransmän åkt.

Jag hatar avsked. Jag hatar alla sorters Hejdå, det är alltid så svårt. Det spelar ingen roll att man har vetskapen om att man ska träffas redan dagen efter, det där ordet, den där betydelsen känns ändå tung. Och ännu tyngre när man har vetskapen om att man inte kommer träffas förens om mer än ett år igen. Om ens det, vissa av de där underbara fransmännen kommer jag aldrig mer att få se, vilket känns ännu tyngre. Avsked efter en underbar tid tillsammans tycker man ska kännas lite lättare, då har man ju alla härliga minnen, men ibland så tror man fel. 
Ja, jag grät.


La la la la...?

Tumblr_lgdw1pbl0g1qh3aolo1_500_large
<3 Mathilde från Frankrike är här nu, därför har det varit så dålig uppdat. Fast hon far på onsdag, så efter att jag sovit en massa timmar, drygat mig igenom de sista skoldagarna, fixat praoplats (panik!), skrivit en bokrecention, pluggat inför bildprovet, lämnat in engelskaläxan, lämnat in mitt förslag till en kommunsak, varit i stallet, "sovit" på TG, firat min&gmns ettårsdag, gått på stan, sett film, sett Brynäs spela mot Skellefteå live, sovit lite till, varit i stallet ännu en gång och trodligtvis bevisat ett och annat så ska jag göra om lite här på bloggen. Alltså på söndag. För alla sakerna här ovan ska hinnas med innan på söndag, så är det bara. Jisses, jag kommer nog att dö. Önska mig lycka till!

Nej, nu ska jag, Mathilde och några andra personer åka till Matte och ha det roligt! Tidig kväll ikväll dock, tror jag. Puss!

Alla hjärtans dag





Här nös and...

Verket i fredags var helt enkelt underbart roligt, det brukar det vara när man är med bästa! I bilen på vägen hem var jag inte bara lite flummig, jag låg utsträckt över hela baksätet och sjöng Rihannas låt Only Girl så falskt jag kunde. Och Liv som satt i framsätet hörde inte, för hon sov!
Egentligen har jag inget att skriva, men jag uppdaterade ändå, skojjsig jag är!


Music is my Boyfriend ♥


.


Nu har jag verkligen någonting att säga till om!



Vem ligger på sjätte plats i tabellen?
Brynäs?
NÄ! För nu har Brynäs gått om Luleå och ligger nu femma! Sjukt härligt att man äntligen har något att säga till om i skolan! Hoppas bara att Brynäs fortsätter upp mot toppen och inte tappar placering nu efter uppehållet! ;-) 


Ibland tänker jag för mycket


Sjutton saker du inte visste om mig

Okej, vissa av de här sakerna är det faktiskt människor som vet, men jag kunde inte komma på så många saker som ingen faktiskt vet, så sry för det.
 

1. Den första hockeymatchen (som jag minns) som jag såg live, på plats, var i Läkerol Arena, och det var Bynäs-Rögle. Brynäs vann med 4-1.

2. När jag var liten var jag hopplöst rädd för hästar (vilket jag inte är nu, dock)

3. Om det inte hade varit för att jag nötte The Tribe när jag var yngre så hade jag nog aldrig börjat lyssna på den musik jag lyssnar på nu.

4. Jag får all min styrka och självsäkerhet från musiken

5. Jag kan få upp ena foten bakom huvudet

6. Det går inte att klara sig utan tjocksockar för mig, jag börjar använda dem i September och slutar i början av Maj.

7. Jag har faktiskt varit med i TV ;-) Då jag och familjen var och såg på Sommarkrysset på Gröna Lund för några sommrar sedan. Vi hade till och med bättre platser än Laila Bagge! 
 
8.
Ärligt då, om det inte hade varit för två kompisar i klassen så hade jag aldrig blivit så intresserad av hockey som jag är idag. Jag hade ju såklart fortfarande tittat på hockey och gillat det, men de fick mig att börja ÄLSKA hockey!

9. Jag hade läsglasögon när jag var liten, jag fick ont i ögonen av att läsa annars.

10. Jag tror på spöken. Jag tror väldigt mycket på spöken.

11. En av mina högsta drömmar är att ha varit i alla världens världsdelar

12. Jag borde ta en kurs i att prata bra svenska, jag tjorvar bara bort mig hela tiden i allt jag säger ;-)

13.
Just nu saknar jag mina kusiner så mycket att det nästan tar ont.

14. Jag blir alltid dålig på kort!

15. Den här saken vet nog alla som någon gång spenderat mer än tre minuter i min närvaro: Jag behöver inte droger för att bli hög, det är bara den jag är ;D

16. Jag gillar att skriva sånger, även fast jag inte alls kan sjunga dem.

17. Just nu lyssnar jag på Skye Sweetnam

Puss!

Äntligen Fredag!

Idag har varit en jätterolig dag! Skolan har varit allmänt kul av flera andledningar (en av dessa var att jag fick veta att jag fick VG på en franska redovisning!). Sen har jag bara latat mig här hemma! Ikväll blir det film, tror jag ska se om Chocolat, eller The Ultimate Gift, om pappa kan fixa voddler?

Supertråkigt inlägg, jag vet, men tack för mig i alla fall, Puss!


Cupcakes



Igår bakade jag cupcakes för första gången på jättelänge! Och det här vart faktiskt både godaste och snyggaste resultatet hittils. Vaniljcupcake med mockafrosting.


RSS 2.0