Jag ska aldrig mer göra matteläxan i en periodpaus på en Brynäsmatch.

engelskaprov på fredag, hkläxa till tordsdag, franskaläxa fredag, skriva klart andra "utkastet" av novellen på svenskan, fixa allt det där om tidningen på svenskan, hinna med so'n och sen viktigast av allt: hinna med att leva.
Den här veckan har ändå varit ganska lugn med läxorna, har tränat på franskan på lektionerna, novellen behöver man inte stressa med, hkn läser man på torsdag, ingen matteläxa som tur var, so'n kan man göra på skolan, och tidningen fixar man också på skolan. Då är det bara engelskaprovet kvar.

Var med liv på sportis idag, vi var inte bara lite flummiga! Hade tänkt visa er en video, men videfy.me funkar inte för mig just nu... -.-



Tack för att du finns här för mig gumman, jag kommer alltid ställa upp för dig också: Det spelar ingen roll vad det handlar om, jag finns alltid här för dig!
Orden räcker inte till, 
Älskar dig, Liv Stoltz! ♥♥♥♥

I feel invisible.

51 dagar kvar!


Invisible - Taylor Swift


She can't see the way your'e eyes, light up when you smile... ♥


Ogillar: Att tappa bort saker, dåliga ursäkter och får.

Hej!
Förlåt för dålig uppdat! Det känns tyvärr som om varje inlägg jag skriver börjar så... Men det är svårt att hinna med bloggen när allt annat kommer ivägen.
Tack för att ni finns, ni är de bästa vännerna som finns och jag älskar er verkligen! ♥
Jag tycker att orden ovan beskriver tillräckligt!
Egentligen hade jag tänkt ha en liten lektion med er om hur man tacklar en halv person i hockey, men klockan rusar iväg och mitt huvud håller på att explodera. Kanske dags att krypa isäng?

52 dagar kvar!


One word: Wonderful.

Min helg går bara att beskriva med ett ord, och det är Underbar. För det har den verkligen varit! Vad har man gjort då? Träffat en massa folk och haft det allmänt kul!
Mycket film har man sett också, Knowing, Shrek 2, Benny&Joon och Karate Kid. Gröna monster har man träffat på, sett Brynäs förlora mot Frölunda på straffar, suttit i en hammliak, skrattat så att man inte fått luft och haft så roligt så att det nästan inte finns ord!
Tack för den här helgen!



från i tisdags ♥

54 dagar kvar!

Det var ett väldigt långt tag sedan

hejsan igen! Saknat mig?
Det har vait väldigt svårt att hålla bloggen vid liv, skolan stallet och kompisarna tar all min tid! Men roligt har jag då! Det här blir ett kort inlägg, är hos mormor&morfar nu men ska snart hem igen. Då kommer Liv komma, sen ska vi ge oss av till Sosso och sen till filmkvällen som hålls hos Emil! Vet inte riktigt vilka som kommer, det blir en massa UG folk! Men det blir jätteroligt!


Even in hard times <3


57 dagar kvar!


Vad gjorde jag igår kväll? Jo, det här.


Skuggningen är mycket bättre irl, det var bara min kamera som inte riktigt var med på noterna imorse.

60 dagar kvar!

International Pirate Day

Yes, Idag är det International Pirate Day! Hur har det firats då? Jo såhär: Jag har försökt prata som en pirat hela dagen, plus att jag försökt gå som Jack Sparrow. Utan framgång på båda punkterna, men jag jobbar fortfarande på det.
Reslutatet på detta blev att alla trodde att jag var helt dum i huvudet, trodde att jag inte kunde prata engelska alls, och gissade nog att jag druckit väldigt mycket alkohol. Men såklart så har de fel på alla punkter! "I'm not drunk, I'm just trying to walk like Jack Sparrow!" Där bevisade jag att de två sista påståendena inte var sanna! (ja, jag är med i den gruppen på ansiktsboken, bara så ni vet).

Och nu, till Pirates of the Caribbeans ära så lägger jag in två klipp som jag under dagen tittat väldigt mycket på!



Pirates of the Caribbean At Worlds End, Deleted Scene.


Pirates of the Caribbean On Stanger Tides, Teaser Trailer!

Och för er som inte visste det, "On stranger Tides" är fjärde POTC filmen som ska komma ut den 20/5-2011! Jag tycker att det Jack i teasern ovan säger om "zombies" och allt det där verkar jättecoolt! Jag ser verkligen fram emot filmen!

Nu ska jag gå och äta äppelkaka, någon som vet hur man kan göra det på ett piratlikt sätt? Äh, jag listar väl ut något!

61 dagar kvar! (jag räknade igår!)


Nära skjuter ingen hare

Kom nyss hem, har varit och sett när bla Adrian och Oliver spelade hockey på Nolia! De vann, med typ 7-4 eller något sånt. Roligt! Var med Sandra där, ska till henne ikväll också! Vi ska vara nördiga och se 21JS, någon snäll person som kan smsa så fort det händer något i kvällens matcher? Luleå-Skellefteå matchen i alla fall? Men, jag har lovat att jag inte ska se Skellefteå-Luleå matchen, jag vill ju att Skellefteå ska vinna!
Brynäs spelar borta mot Hv71 just nu, lämnade tvn för ett tag: Brynäs fick två utvisningar...

Igår så var man på UG! Jättekul som vanligt! Och på vägen dit så kom jag i underfund med att jag inte kan höger och vänster!
På UG så var jag mest med Liv, men såklart med annat folk också! Liv är bäst i hela världen på att spå folk! ♥
Spelade Uno med Liv och Jakob, mötte Jakob i något basketspel, sen var vi ute, flummade väldigt mycket (som vanligt) och typ satt i soffan!
Roligt var det då!

Nu ska jag gå tillbaka till matchen, som Brynäs för övrigt kommer vinna! Hoppas jag! Och, ja, det är middag...! xD


Vad ska man skriva?

Elitserien började inte som jag tänkt mig, Brynäs - Modo 0 -2. Det var verkligen onödigt! Skellefteå - Färjestad 2-3, Djurgården - Hv71 3-2 ochSödertälje - Luleå 1-3. 
Jag tror jag ska titta på lite mer Skellefteåmatcher, eller vad tycker du? Varje gång jag bytte kanal till den matchen så gjorde Färjestad mål! Det var ju bra! Jag hade faktiskt gissat att Skellefteå skulle vinna med 3-2, men istället så förlorar de med dessa siffror. Jag kanske ska sluta överskatta dem ;P

Nu blir det att nöta på franska&engelskaglosorna... Hatar verkligen läxan, är stressad till tusen! Satt och gjorde matteläxan i periodvilan! 

Hv71 - Brynäs på lördag då, det är bara att tagga!

ELITSERIESTART!

Ja, ni ser rubriken! Igår startade Elitserien 10/11! Fatta hur glad jag blev! Det var dok bara en match igår, nykomlingarna AIK mot Linköping. Trots att AIK spelade hemma så slutade matchen med 1-5 till Linköping. Jag hann bara se tredje halvlek, var på TG, och då så verkade det som om AIK hade gett upp lite i vissa stunder. Linköping kunde lätt göra de sista målen på bara några få minuter.
Men ikväll, Ikväll så smäller det! Då ska resterande åtta lag spela sin första match i årets Elitserie! Höjdarmatchen är såklart Brynäs - Modo, den ska jag självklart se!




65 dagar kvar!

566?

Sitter i soffan med världens förkylning och tittar lite halft på nyheterna. Egentligen så ser jag ingenting, men man kan ju alltid låssas! Det blev ingen ridning idag, då skulle jag väl bara nysa mig av hästen...
Idag har jag upptäckt att det inte alls går bra att skratta då man är förkyld, man får bara ont i näsan! Men, vem kan låta bli att skratta? Särskilt när en apa blir inlåst i ett skåp!
Helgen har varit en verklig filmhelg, såg på fyra filmer.


Två filmer hemma vart det, En galen natt med mamma, pappa och brorsan. Sen blev det The Blind Side själv. Och den sistnämda filmen var VEKLIGEN underbar! Baserad på en sann berättelse, jättefin och den får en verkligen att tänka till!


I lördags så var jag hos Liv med Sosso, Elin, Sebbe och Sunne och såg på film! Upptäckte nu att jag skrivit "friens" här ovan, men det ska såklart stå "friends!" vi såg på The Invention of Lying en jättecool film och sen på
Beck, Sista vittnet.

Pappa kom nyss hem från jobbet, han hade varit på bibblan. Sjukt snällt, han hittade en bok om Johnny Depp där och lånade den helt random till mig! Tack! ♥

Nu ska jag fortsätta läsa om världens bästa skådis, JD.

68 dagar kvar!

U and Me.

Hittade ingen musikvideo till den, så ni får nöja er med lyricsen!



You and Me, we couldn't stan being normal. ♥

Idag blir det att fara till stan med Sandra! Härligt, jag har inte varit med dig sen du kom hem från London! Jag ska försöka hitta nån tröja idag, min garderob är verkligen tom!

70 dagar kvar! (jag måste verkligen räka!)


Stop. It. Now.

Fredagar är så underbara! Det är ju sista dagen på veckan och allt! Vi har de tråkigaste ämnena på morronen (franska, matte och no), men efter som att det är fredag så går även det! På matten fick vi faktiskt lära oss ett korttrick! Haha, damerna!
For till stallet med Evve sen, Liv följde också med! Vi körde Chanör med vagnen! Hahahah, Love Story!! ♥
Sen när vi kom tillbaka till stallet så kom Oliver ut och joinade oss ett tag, haha vi skillade asmycket då vi skulle få in vagnen i stallet igen!
Nu om ett tag blir det UG, undrar vad folk kommer säga då, Liv? Haha!

Bilder från dagen kanske kommer sen någon gång, Liv fotade med Evves kamera!


Nothing is different now. I wonder if you would stop if you knew. I told you once before and then we were good. But now you've fallen back into the same old rutin. Stop. Please?

Jag hoppas det är 71 dagar kvar. (måste räkna snart!)


Questions

Kom nyss hem från skolan, eller för typ fyrtiofem minuter sen eller något sånt! Vi hade läxförhör idag på So:n, tur att det var i grupp! Men jag gjorde ändå allt...
Har absolut ingenting att skriva, så varför inte slänga in några ord om igår kväll på TG? Vi var på Tolvmans och körde till en början kubb-stafett! Ids inte förklara hur man gör det, men kul är det då! Vi var i tre lag, jag var med Ida, Jakob och Sebbe. Vi var bäst! Hah, första "matchen" så låg vi lika med det andra laget, och då var jag så skillad att jag kastade ner kungen så att vi förlorade... Men nästa match så vann vi utav att Jakob skillade! 
Sen flummade vi typ och grillade! Härligt! 

 
It's all about time ♥

72 dagar kvar, typ!


Men titta! Glass!

Förlåt för den dåliga uppdaten, men nu när det är skola så kommer det tyvärr att bli färre inlägg då jag inte hinner sitta framför datorn lika mycket...
Idag har i alla fall varit kul, förutom skolfotot! Fatta hemskt! Men jag fick STÅ upp! På ÖVERSTA raden! Nog för att de längsta fick sitta ner, men ändå! Haha, jag känner mig stolt!
På hålet for jag och Liv hem till henne och åt! Gott! Haha! Och att vara lat är okej ibland, men inte i det där fallet! Haha!
Efter skolan så for jag till stallet som vanligt där jag och Evve skrittade barbacka!
Och nu ska jag iväg på TG!




73 dagar kvar! (tror jag)

Lite smått panik

Skolfoto imorgon!
Och ja, jag har lite smått panik! Jag har inga kläder alls i min garderob! Eller, okej, byxor har jag, men inga tröjor alls som går att ha på sig!
Nu pratar jag inte bara om något att ha på sig imorron, jag pratar om tröjor i allmänt. Hur kan det vara så svårt när världen kryllar av tröjor?
Nej, någonting hittar man väl alltid! Hoppas jag...
Måste på stan någon dag snart... Någon som vill följa?

Skola igen idag då, fast vi har sovmorron! Alltid härligt, men om jag fick välja så skulle jag hellre sluta tidigt... Efter skolan så far jag och Liv in till stan en snabbis på ett hemligt uppdrag! Eller, så hemligt är det inte, men ändå, vi kan ju alltid låssas! Kanske det finns någon tröja där... Okej, wow Emelie, ni ska till stan... Såklart det finns tröjor där!

Nu ska jag göra mig iordning för skolan, men innnan det kan ni få en dagens låt!

Ni alla har väl hört Fierflies av Owl City? Den här veritionen är mycket bättre enligt mig, men jag är ju som jag är: nördig!


I'd like to make myself believe that someday you'll fall for me ♥

74 dagar kvar!

Life's a bitch, then you die.

Vissa dagar är bara sådär helt värdelösa och man känner bara hur man vill krypa upp i soffan med en kopp te och bara glömma allt runtomkring, blunda och bara vara.
Idag var en sådan dag, inget speciellt har hänt, bara det att jag har varit så kopiöst trött hela dagen. Och det vart inte precis bättre för att jag fick rida en häst som knappt gick framåt...
Men imorgon är det en ny dag med nya möjligheter! Det känns fortfarande väldigt omvänt då ridningen är på måndagar istället för tisdagar, men jag kommer nog in i rutinerna igen snart, hoppas jag!


Now you think of saying: there's no use in praying. Still, she bowes her head so she can say: Thank you for just one more day. ♥

I hope you can keep a secret.

75 dagar kvar!


Hittade en gammal video som jag bara måste visa



Det är jag som tolkar på trixskidorna och min brorsa som kör skotern... Haha, som ni ser så är jag inte så jätteskillad på det där... men jag har faktskt blivit bättre!
Videon är från i vintras då vi var i stugan!

76 dagar kvar!


2500

Hej!

Kort och ointressant inlägg coming up, varning! Haha, nejmen jag ville passa på att skriva att jag har slut gratis sms... Jag har ett konstigt abbonemang som gör att jag bara har 2500 sms/månad... Och nu har jag tydligen smsat upp det... -.-
Men pappa ska fixa något annat åt mig så snabbt som möjligt!

Grattis Pappa och min kusin Jessica som fyller år idag!

Dagens låt kan ni faktiskt få! 

Free Fallin - John Mayer


I'm free fallin'. ♥

76 dagar kvar!

Förlåt!

Förlåtförlåt för jättedålig uppdatering! När var sist jag skrev? En månad sen? Nej, så farligt var det inte, men ändå!
Jag tänker inte skriva om allt jag gjort under den bloggningslösa perioden, det inlägget skulle i så fall bli flera mil långt. Men ni kan i alla fall få höra om min helg, hoppas ni antecknar!
Löshoppade Prixie igår, hon hoppade ashögt! Sen på kvällen for jag, Liv och Lydia till UG! Där var jag mest med Liv, men en massa annat folk också!
Askul hade vi i alla fall, men mina öron kommer nog aldrig återställas... Jag och Liv vart jätteflummiga när några andra körde Kebabtagen, och det kanske märktes? Haha!
Liv sov över hos mig sen på kvällen, vi typ mest flummade!
Och idag så for jag och hon in till stan! Köpte ett grönt linne från gina, en kalender och en present till pappa som fyller år imorgon!
Stannade kvar på stan efter att Liv farit, för jag och familjen skulle på bio: Toy Stoty 3. Den var awsome! Och kan ni fatta det, jag grät!


Pure love!

Efter bion for jag direkt till Liv, vi lyssnade på musik, flummade och såg på film! Jätteroligt! ♥ Haha, trots att vi fick oönskat besök av två jättekonstiga maltjosanar! Dom var inte roliga!


Jag lyckades att inte gråta, även fast det var svårt!

77 dagar kvar!


RSS 2.0