Now that I'm proud to admit that we're done; Good Luck trying to find me.

Okej, okej, jag måste erkänna att papper helt enkelt varit huvudämnet för den här dagen, känns det som. Sandra och Emmy kopierade för många kopior, och det var inte bara lite för många! Haha! Sen var det en i franskagruppen som svalde en pappersbit? Elithumor. Och ännu bättre humor på svenskan då jag, Lydia och Adrian hittade en jätterolig reklamannons högst upp på PT:s hemsida, Grrrrrriffin! resulterade i att vi lyckades skriva ut PT... Hjälp, så mycket jag skrattade, jag grät ju nästan! ♥

Imorgon blir det min sista skoldag för den här veckan, sen bär det av på onsdagsmorgonen! Först blir det att träffa Emelie i Sundsvall på onsdag em/kv och övernattning på hotell, på torsdagen kommer vi fram till farmor och farfar i Gävle! Fredagen blir det BRYNÄSSHOPPEN innan två av mina kusiner kommer på besök. Uppsala skulle vi nog också hinna med innan vi far hem på måndagen! Jag kommer att nås på mobilen under onsdagen, torsdagen och måndagen, så det är bara att smsa/ringa! Mobilen kommer dock inte användas under helgen av privata skäl ;-)

Ha det underbart alla ni här hemma!


Gävle förra sommaren. Jag kommer alltid älska den staden, de platserna, allt där. ♥


You never know what you want, and you never say what you mean.

Det känns verkligen att det snart är sommar! Städade idag på HK:n, fick glass också! Haha, och såklart så går ju lite glasskrig inte att motstå! Fick tillbaka NO:provet, fick ett VG! Underbart! Fick även tillbaka specialarbetet på SO:n, MVG där då! Jätteunderbart!
Gympan idag var väldigt rolig, streetbasket! Om man tar bort alla skador då. 8C är bäst på att ha roligt, det kan jag då lätt säga!
Var med Liv efter skolan, vi pluggade lite engelska, sen hoppade vi lite och pratade sedan på studsmattan. Haha, stöten i örat, det var då dagens!

Imorgon blir det engelskaprov på skolan, sen ska jag vara med Liv och hitta på något roligt! ♥


But I start to go insane, everytime that you look at me.


Well you must be a girl with shoes like that, she said you know me well.

Igår hade jag en sjukt underbar dag på många sätt och vis! Skolan var väldigt rolig faktiskt, även fast jag var sjukt trött!
Efter skolan var jag med Sunne, och vi kan lätt skryta om att vi haft kladdkakemuffinssmetskrig! Oj, så kul man kan ha! Vi bakade i alla fall, tittade på klipp på youtube och så. For bara hem och åt en snabbis och sen for jag tillbaka till Sunne, och då var även Lydia, Sandra, Martin, Liv, Simon, Adrian och Oliver där. Efter ett tag kom även Emmy, Matte och Jr, men de stannade inte så länge. Men undertiden de var där så hann vi i alla fall cykla till nå höbalar och flumma runt där. Sen när de for så såg vi på Hitta Nemo! Och tur att Lydia är diskret när hon pratar i telefon... ;-)

Idag så började
jag dagen med att fara på stan med mamma, där jag fick ett par shorts och en tröja innan vi fikade med Evve och Hanna. Nu har jag nyss målat och ska snart på något sorts kalas? Prinsar och Prinsessor lovas i alla fall.


Haha!


We burn up the city, we're really a fright. Drink up me heartis, yo ho.



Det är sant! Jag har sett Pirates of the Caribbean (4) on stanger tides! Jag kan seriöst inte fatta att jag faktiskt har sett den, på midnattspremiären, på bio! Midnatt! Premiär! Bio!
I tisdags så for jag och Sosso hem till mig och spelade Pirates spelet, sen efter att hon varit på teater så for vi till henne och fixade oss inför midnattspremiären av Pirates. Såklart vi skulle klä ut oss, jag menar det är ju en självklarthet för sådana pirates-nördar som vi!
Sen spenderades resten av kvällen med att ladda, kring halv elva kom Ida och sen for vi till bion där vi mötte Linnea. Alla fyra var jättespeedade och väldigt, väldigt förväntansfulla.
Och när filmen började. Vilken känsla. Filmen var i 3D och började såklart med en jumpscare. Men i alla fall så var filmen helt underbar, den hade allt jag ville att den skulle ha, och nästan lite mer! Såklart så är ingen film perfekt, men den här var ändå helt underbar, även om den hade några brister. Jag lovar att det här inte var sista gången jag ser den på bio♥


I do what I want when I feel like it, all I wanna do is loose controll.

Torsdag idag och det är snart helg!
Vi gjorde en väldigt god och mysig vårlunch idag på HKn, och det skulle ha varit ännu godare om inte HKläraren skrivit fel i recceptet... Men det gick ändå, typ. Väldigt härligt att lämna in specialarbetet på so:n, äntligen klar och slipper bry sig! 
Gympan tar ändå priset, spelade någon sorts lagfrisbee och om man säger såhär: jag var sämst. Haha, men roligt var det då! Och alla frisbees som jag kastade verkade gilla mig, för de kom tillbaka som en boomerang..? Ännu roligare! 

Nu blir det att städa rummet och sen plugga engelska. Jag vet att ni antecknar.  


Bild på två snygga tjejer i onsdags, då vi var i luleå med syslöjden! ♥



But sometimes, does your pain become too much for you too bear? And sometimes, do you run away?



Nästan en vecka sen sist. Okej, inte alls, det var bara fem dagar sen, men det känns som en vecka. Och bara för att jag är så snäll så ska ni få veta lite utav den, i korta drag. Väldigt korta drag.
Dopundervisning: upptäcksfärd: sleep-over: sandra, jag, liv: sanningar: förväntningar: skrik: skratt: filmer: stan: klackar: diskussioner: tvivel: beslutsamhet: sunnes frigga: jag, sunne, lydia, adrian, oliver, sandra, sosso, liv: motorsågsmasakern: skrik: full utan alkohol: rulla: yr: kramar: skratt: gräs: gräskrig: frieri: filmklipp: babykaktus: värderingar: dop: frihet: förväntan: fika: truth: stall: prat: lättskrämd: skritt: hockey: besvikelse: strömbacka: skäms: buss: reaktioner: förväntansfull.

Det där hade ni nog inte väntat er, men klockan är så pass att jag är helt fillosofiskisk just nu och känner att det har hänt så mycket på så kort tid att om jag skulle skriva allt så skulle jag få hålla på hela natten.

Kyssar.


If I never lied, then baby you'd be the truth.

Älska dagen asså! Först en liten sovmorron, sen kom Lydia och kring tio tog vi, Liv och Tessa bussen in till stan där vi gjorde nå till skoltidiningen. När vi kom tillbaka till skolan var det kvar femtio minuter av hålet, sen var det bara onsdagskursen kvar, vilket var Syslöjd!
Stallet idag var verkligen roligt, Oliver, Adrian, Sandra, Matte och Jakob fick prova rida på Prixie och Chanör, och de var verkligen duktiga, allaihopa!
Evve skjutsade hem mig på hennes moppe, sen har jag bara chillat, och nu bakar jag! Som sagt, älska dagen!


You are taking me apart like bad glue, on a get-well-card.

Mitt ute i skogen. Sitter på en bro med vatten strax under fötterna, som jag för övrigt inte har några skor eller tjocksockar på. Solen värmer. Allt är fridfullt. Martin tar upp mobilen och kollar klockan. Han meddelar då högt och tydligt att vi börjar om sex minuter. Allt som nyss varit fridfullt är inte det längre. Tjocksockar och skor åker på fötterna med ett haffs. Vi springer genom skogen och jag försöker hoppa på de torra ställena, medans Martin bara rusar rakt igenom allt det blöta. Två minuter kvar. Vi orkar inte springa längre, utan går. Skrattar. Kommer försent till franskalektionen. Läraren blir inte ens sur, hon ler bara och viftar bort min ursäkt. Dagens alltså!

Dagen har varit varm och helt Okej. Förutom det ovan så hände inte så mycket annat anmärkningsbart, hade utvecklingssamtal vilket gick bra. Och nu sitter jag här och slappar, fy vad skönt!

Jag är sämst på att fotografera bilder att visa upp här på bloggen, men jag ska försöka bli bättre. Puss!

Just tell me what to say, show me what to do. Then I can forgive me and I would forgive you.

Bob (Sofia) andades in ett spagettistrå när hon sjöng! Aaaaah, dagens! Fy så klockrent, jag skrattar fortfarande!
Där har ni ett bevis på min dåliga humor.
Skoldagen idag har i alla fall varit rolig, fick tillbaka mattediagnosen jag skrev igår, 15/16! Vaddå nöjd? Men dock så var felet jag gjorde inte så skillat, men det vart väldigt roligt efter som jag inte var ensam om att lyckas skriva att 2,5m var 2500cm...
Film på musiken också, Dirty Dancing, och senare ikväll blir det också film, ska se klart Sleepy Hollow! Denna gång ska vi dock spola och inte försöka höja volymen mer än 20 ;-)


Ful och mobbad bild, men dock så var det väldigt roligt då jag fotade den med världens sämsta mobilkamera. I brist på annat så fick ni se denna väldigt vackra, men även väldigt farliga Igelkotte.


This is battle, this is war.

Igår var det andra året jag var med på avslutningen av TG och körde Uppdraget. Jag var i lag med Ida, Johanna och Hannes, och för att säga såhär, vi kom på delad andraplats, vilket jag gjorde förra året också. Sjukt underbart roligt var det också, och för 6poäng badade jag i kanalen! Årets första dopp med andra ord, det kommer bli svårt att slå det nästa år, då blir det att bada den 3:e maj...

Min klass är den underbaraste som finns! I alla fall de flesta delar av den. Praktiskt prov på HKn idag, jag och Liv pwnade helt enkelt. Mattediagnos sen, hoppas det gick bra för mig! Sen på hålet gick jag, Sandra, Sosso, Lydia&Sunne till bron och det var ett riktigt litet äventyr! Och när vi kom tillbaka så var halva 8C med och kastade glitter på varandra i korridoren... Ingen aning om hur vi fick idén, men vi såg ut som en hel bunt med vampyrer sen! Haha, busigt och sjukt roligt!

Nu blir det till att plugga engelska och so. Tjaaao, ses! ;-)


Titta vad jag, Lydia och Sandra hittade på vägen hem från stan i måndags!


I no longer have chains around my feet.

GRATTIS EVVE OCH LIV ♥ kan jag väl börja med att skriva. Dessa två snyggingar fyller faktiskt femton år idag, och tyvärr så har jag inga bilder, min dator har kruppat så mycket och sånt tjaffs så det kommer dröja ett tag innan det kommer inlägg med bilder i.
Skoldagen idag var rolig, jag&Lydia var väldigt fiskfixerade, haha! Fys på gympan, wääh. Sen har man tjockat sig på två kalas också! Roligt, roligt! 


Okej, jag hittade den här bilden på weit och var bara tvungen att ta med den också.


this pain is just too real.

Idag har varit en väldigt trevlig dag, jag gjorde det verkligen till Mon-day, trots att det var första skoldagen efter lovet. Skoldagen var okej, inget speciellt. Oliver skulle vara snäll mot mig hela dagen, och det lyckades han förvånansvärt bra med, haha! Efter skolan for jag och Liv in till stan där vi tittade i lite butiker innan vi satte oss på Waynes och fikade väldigt länge! Vi fick även sällskap av Sandra och Lydia, kul! Köpte två presenter innan jag, Sandra och Lydia gick hem till Sandra. Vi hade det riktigt roligt, och nästa gång jag ska skrika något viktigt så ska jag inte skrika, hehe! Imorgon fyller två sötisar år, omdömmen ska vi också få! Det blir en intressant dag, mattediagnos hade vi väl också? Aja, puss!

Utkast: Maj 1, 2011

Idag hittade jag några ett år gamla dagböcker och kunde inte låta bli att fördjupa mig i dem. Tre böcker var det, för att vara exakt, och jag njöt verkligen av den läsningen jag fick, det kändes som om jah fick återuppleva saker som jag glömt, och åter igen vara med om saker jag ofta tittar tillbaka på. Varför känns det som om allt var lättare då? Som om jag var gladare? Det är otroligt hur mycket jag har förändratas på bara ett år. Och det är väldigt konstigt att tänka tillbaka och inse att jag uppskattar den tiden mer nu, än vad jag gjorde då jag var mitt uppe i den. Medans jag läste så kunde jag inte låta bli att le, skratta och längta tillbaka till den tiden. Tiden då all var så lätt. Men å andra sidan så kanske det är för att just nu är ganska sliten efter all press från skolan, det var annorlunda då. Men jag kan ändå inte låta bli att fundera över om jag redan då kunnat göra något annorlunda. Vissa saker vill jag helt enkelt bara uppleva igen, medans andra saker vill jag prova göra annorlunda. Samtidigt som alla dessa tankar snurrar i mitt huvud så försöker jag intala mig själv att Gjort är Gjort. Jag önskar jag hade en tidvändare. Så att jag i alla fall kunde vända tillbaka tiden fyra månader eller så. Nu när jag vet vad jag missat och vet vad jag väntar.

Wish I could be a part of your world.

HAHAHA, jaa du! Fy vad snäll jag känner mig, haha, jag är ju bäst på att blogga! Aja, idag är i alla fall sista dagen på påsklovet och imorgon börjar skolan om igen! Fast det ska faktiskt bli ganska kul, jag menar, det är ju bara sex veckor kvar, och två av dem är halva! Och vad har jag gjort sen jag bloggade sist då? Jo, jag har varit med kompisar hela dagarna/kvällarna, sett väldigt många filmer, cyklat/gått omkring i hela b-viken med kompisar, pratat, flummat, blivit våldgästad också valborgsfirande igår då! Kvällen spenderades hos Emmy med henne, Matte, Adrian och Oliver. Vi grillade, körde någon sånglek?, spelade biljard (jag ägde ut både Oliver och Adrian ;-) ), såg på film, skrattade och typ såg på film. Kul var det i alla fall!

Nu vet ni att jag lever i alla fall!

RSS 2.0