I'm right were I belong.

Det var jättelänge sedan jag bloggade, men jag har helt enkelt varken haft tid eller ork. Men nu så ska jag försöka blogga lite mer, även om det kan bli svårt... Mycket i skolan just nu! Fick ju omdömmena igår, är nöjd! Fick även tillbaka en so uppsats, Mvg! Jättehärligt!

Egentligen har jag inte så mycket att skriva om nu, förra veckan var jätterolig, med mycket skratt! Gick på bio med Sunne, Lydia, Martin och David i onsdags, såg på Harry Potter pt1! Andra gången för mig, och jag säger bara det: den var lika bra!

Igår fick man se elitseries sämsta bortalag vinna mot AIK! Underbart, Brynäs!
I lördags så spelade Brynäs hemma mot Djurgården, en match som de i förlängning sedan vann. I tredje perioden kom denna händelse:

 


Nu ska jag ta lite hostmedicin, har fått tillbaka min hosta, och sen ska jag platta håret innan jag far till skolan.

Puss.

Det går inte att knyta ihop någons skosnören utan att märkas, då denne någon tittar på.

Det är så härligt, min klass kan verkligen lysa upp en tråkig lektion! Som dagens HK, vi skulle skriva någonting om tvätt i typ en timme, men då satt jag och pratade med liv, sosso, adrian, jakob och lite med oliver. Har ingen aning om vad vi pratade om egentligen, men HK lektionen blev i alla fall roligare!
Såg Patrioten på So'n, den är riktigt bra faktiskt! 
Okej, jag har ingenting att skriva, allvarligt, så jag fattar inte varför jag skriver då! Haha, problem! 

Nu tänkter jag inte tråka ut er yttligare, vi ses! love! 


I'm falling to pieces.

Innan filmen började igår så satt jag på helspänn, som förutspått. Jag hade ont i magen och längtade sjukt mycket efter att den skulle starta.
Jag har inte haft Harry Potter i mitt liv så länge, men ändå så betyder hela hans värld så mycket för mig.
Då filmen startade så skrek jag av lycka. Mina ben skakade och jag satt faktiskt och hoppde runt i stolen. Då tvillingarna syntes på skärmen så skrek jag igen.
Jag skrattade, skrek och grät om vartannat genom hela filmen som var så sjukt underbar! Jag älskar den verkligen!
Harry Potter and the Deathly Hallows pt1 var den bästa Harry Potter filmen so far, hoppas då att den sista (som kommer ut i juni 2011) är ännu bättre.
Pt1 fick mig att skratta, det var mer humor är jag trodde det skulle vara. Den fick mig att skrika, både av glädje och rädsla då någonting helt plötsligt kom farandes emot en. Den här filmen fick mig att gråta då personer man brydde sig om rycktes ifrån en, helt utan anledning egetnligen. Eller, det finns ju nästan aldrig en bra anledning till att döda en karaktär, men ändå. Jag grät även då George Weasley skadades, men jag kunde ändå inte låta bli att skratta åt, "I'm Holey", hahah! 

Den här filmen ska jag självklart gå och se igen!  


George Weasley ♥




Jag kanske ska börja räkna ner till nästa film redan nu? Eller så inte ;-)

Jag kan inte tro att det är sant!

Just nu så sitter jag i biosalongen. Antingen väntar jag på att filmen ska börja, eller så har den just börjat. Jag kan lova dig att jag sitter på helspänn, hoppar runt i stolen, skrattar hysteriskt och är nära till att både börja gråta och skrika.
Jag är här för att se Harry Potter and the Dealthly Hallows pt1!
En sak lovar jag er, och det är att ni sen ska få en snabb videoblogg från den här kvällen. Ni kan nog inte fatta hur länge jag längtat efter den här filmen. Längtat och hoppats att den ska bli underbar. Snart får jag veta.
Såklart är det här inlägget tidsinställt, jag skulle inte ha tid att sitta och skriva ett seriöst och ganska ordentligt blogginlägg just nu. Då skulle det nog bara vara en massa utropstecken.
Jag. Kan. Inte. Fatta. Det.
Mer ska ni få höra om filmen när jag faktiskt sett den. Vilket är väldigt snart. Älskar er, puss!

How did you get here under my skin?


Here we go again..?

Ville bara säga en liten sak också, förutom nu dagens låt: M V G barn hära då ;-)


När man är sjuk passar det väldigt bra att se på film. Och läsa, men ändå.

Jag såg ganska mycket film nu under veckan jag varit sjuk. Men de enda två filmerna jag kommer ihåg är Allt för min syster och The Duchess. Såklart så såg jag också Grease 2, men den har jag redan skrivit om.



Jag älskar verkligen den här filmen och jag hade inte långt till tårar genom hela storyn. Dessutom är den baserad på en verklig händelse, vilket gör att den rör vid ens hjärta ännu mer.



Den här filmen var underbar, lite väl på vissa ställen (det fanns scener jag kunnat klara mig utan) men den visar verkligen hur vissa kvinnor levde under den tiden.
Storyn var asbra, och att Keira Knightley spelar huvudrollen gör den inte precis sämre ;-)


Det är bara att ta mig själv i kragen, jag ska klara det!

Angående rubriken, jag SKA till skolan imorrn, det är bara så det är! Mår inte riktigt bra, mår mera Ok just nu, men jag tänker inte missa ännu mer av skolan. Redan nu har jag panik över hur mycket jag har missat! Så det är bara att leva med smärtan. Haha, värst vad djup jag blev då!

Idag är det Fars dag, grattis pappa! så då for vi och åt på Furuborgen. Jättegott faktiskt!

Och tack johanna, såklart du får affischen! Haha, jag tar med den på skolan imorrn. Den ska ut ur mitt hus, wihoo!


bildbrist. Så då får ni ett random foto på mig :-)

INTE LÅNGT KVAR NU!


I believe in Magic


*Jeans från Cubus, hålen är gjorda av mig själv&sunne, målade i byxorna * T-shirt - TopShop (sthlm) *


Svar till Sandra =D

Sv: Jo, jag tänkte faktiskt på det, men jag tänkte att det kanske fanns någon stackare som behövde den mer än mig ;-) Men om den inte är ute ur mitt hus till på måndag så blir det en underbar chans för mig att, som du beskrev det, "öva min konstnärliga frihet på den".


Jag vill inte ens ha den i mitt hus.

Fick en Frida tidning av mamma för någon dag sedan, och där på mittuppslaget så är det en gigantisk poster av ingen mindre än Justin Bieber! Och jag skrek av lycka! Öh, inte precis! Som många vet så är jag inte ett fan av JB, jag gillar inte hans musik. Så, är det någon som vill ha affischen? Kommentera i sånna fall, jag vill bara bli av med den!
Tack! ♥


Helt random bild på mig ;-)

på ONSDAG!


Film passar bra att se på när man är sjuk.


Bring me home.

Nu har jag bytt heather här på bloggen, var less på den andra. Jag lessnar ganska snabbt på dem, har jag märkt, haha. Och på något sätt så lyckas jag alltid få den för långt till höger... Vi får se om jag orkar fixa till det sen, tror inte det.

Ni kan få dagens låt bara för att jag har så tråkigt. Fortfarande sjuk... Blä säger jag bara!


Vad är det med sångerskor och månaden december?

Jag tänker för mycket, allt för mycket!

Jag var bara tvungen

Alla tjatar ju om det här tidsinställda inläggen, så jag måste ju också prova!

Jag är helt besatt av How I Met Your Mother. Seriöst, fatta vad jag älskar Barney! Han är så cool så det finns inte ord! Suit up!


Men ta den då din nötskalle!

Sjuk idag också, tyvärr.... Inte roligt! Men något som däremot är roligt är spelet jag nöter. Hahha, jag nöter det! Okej, dålig humor jag vet. Men spelet är i alla fall Jakten på den stora Nöten! Jag vet inte hur många år jag har försökt klara ut det där spelet, det är jättesimpelt, men ändå så går det inte! Jag tar mig till 11:e banan, men den kan jag helt enkelt inte klara!
Men nu ska jag fortsätta spela, hahah, spelet finns på svt.se.



Sjuukling

Typiskt mig att dra på mig en riktigt ordentlig förkylning... Inte roligt alls! Gick till skolan idag, men det var inte precis det smartaste jag gjort... Hackade tänder och frös mig genom hela sista lektionen... Tur att det bara var tyst läsning!

Det vart ett kort inlägg från mig, gissa vad jag nyss såg? Trailern till Harry Potter and the Deathly Hallows pt1 på tv! Awsome!
Nu ska jag försöka göra någonting, så länge mitt huvud inte exploderar... Men snälla var sociala! Svarar både om ni ringer eller smsar!


She's a natrual, natural disaster.

Sjukt länge sen jag bloggade, förlåt! Men jag har haft ganska fullt upp! I torsdags var jag och några andra på filmkväll hos Sunne, i fredags hade Ida kalas, Grattis! ♥ Jag har alltid trott att vi fyllde år den första april, men tydligen inte.
Och igår så våldgästade jag och Sunne Sandra, haha. Vi hade sjukt roligt! Pratade i flera timmar, om Allt! Och undertiden vi pratade så lät vi samma låt rulla hela tiden, när den slutade så började den automatiskt om igen. Det var Fuck You med Lily Allen. Vi lyssnade på den 71 gånger, då kanske ni förstår hur länge vi satt där på golvet i Sandras rum och bara pratade? Hahah, vi hade det i alla fall jätteroligt!

Mitt ena öga har åter igen börjat kruppa. Gah, komigen, vad är det som är fel? Det gjorde så här för nästan ett år sedan också, då gick jag till skolsköterskan, men hon visste inte vad det var. Men helt plötsligt så gick det över.
Men nu så har det tydligen kommit tillbaka igen! Skräp! Hoppas det försvinner igen, snabbt!

Nej nu ska jag ta och fortsätta läsa, ta mig en kopp te ska jag också göra. Underbart med snön, tycker inte ni också det?
Aja, ses och hörs!

förlåt för tråkigt bildlöst inlägg, men nu vet ni i alla fall att jag lever!

The Social Network.

På lördagen så var vi på bio. Asstor salong! Höll på att tappa bort mig! Haha, men jag föredrar faktiskt bio3an här hemma i Piteå.
Men i alla fall så såg på på The Social Network, en film om Facebook. Jag är inte världens största fan av fb och mina förväntningar på den här filmen existerade nästan inte ens. Jag hade inga förväntningar alls, trodde den skulle vara jättedålig!
Men det var den inte!



Filmen var underbart bra, man fastnade direkt och ville inte att den skulle ta slut! Rekomenderas verkligen! Det satt en jätterolig tant bakom oss, hon skrattade på helt fel tillfälle, plus att hon hade ett jättefult skratt! Haha!

Plus att jag tror jag fått en till favoritskådis!



Armie Hammer spelar två roller i The Social Network, nämligen Cameron och Tyler Winklevoss, tvillingar. Mina favoriter i filmen, tillsammans med Eduardo.
Förutom Armie så är Johnny  Depp och tvillingarna James och Oliver Phelps mina största idoler innom filmvärlden. Det är alltid roligt att hitta nya!


Eduardo. Spelas av Andrew Garfield.

Andra kända skådisar som var med i filmen var Justin Timberlake och Jesse Eisenberg.


Tyvärr så fotade jag inte mycket alls i stockholm!

men ni kan få se de bilder som jag faktiskt lyckades ta!


Coola klädhängare i provhytten på JC!


En gigantisk, asgod, megastor chokladmuffin som jag åt i en galleria! Orkade dock inte hela.


Jag å Sosso inne på Monki. Hahaha!


Buttericks skyltfönster, tp Jack Sparrow!


Fatta rädd jag skulle vara om jag skulle sitta i den där korgen! Lastbilen står ju inte ordentligt på backen!


Usch! Jag som inte ens gillar Coca Cola i vanliga fall, hur äckligt är det inte då med Vaniljsmak??




Vi fikade på ett jättemysigt café som heter Vete Katten. först när man kom in tänkte man: "Okej, inte stort!", man gick vidare. "Okej, det var ganska stort ändå". Också gick man ännu längre in. "Shit! Tar det aldrig slut??"
Det var det största cafét jag någonsin varit på!

Det har i alla fall varit underbart i stocholm! Det var då jag, mamma, sosso och monica som var där. Vi bodde i min mosters lägenhet. Gick på stan hela dagarna, bio på lördagskvällen. Sosso och Monica gick på museum på söndagen, men då for jag, mamma och min moster till en annan galleria.

16 dagar, 21 timmar och 12 minuter kvar!!!!

En av mina drömmar har slagit in!

Det var så mycket man köpte i Sthlm, så jag kommer lägga upp bilder lite då och då på saker jag köpt. Annars skulle inlägget bli aldeles för långt.

Här kommer dagens outfit! Egentligen skulle jag jobba idag, men jag mår inte bra alls... fick i princip ingen sömn inatt....


ll Munkjacka: Bikbok (ny) 149:- ll


ll Svarta tights: Gina Tricot ll Knähöga tubsockar: American Apparel (nya) 99:- ll

Där i Stockholm hittade jag affären i mina drömmar. American Apparel. Fattar ni vad underbara kläder de har? Haha, jag stormtrivdes! Köpte tubsockarna ovan och en T-shirt (som ni får se sen någon gång). De här sockarna har jag letat efter i nästan två år! Jag blev så sjukt glad när jag hittade dem!


Mer bilder från stockholm får ni sen, tillsammans med lite "info" (eller vad man nu ska säga) om vad vi gjorde där! Håll ut! ;-)




Let me speek my mind.

I know, that you know, that I don’t know what I really want.

Well, I do know some things.

Simple things, like there’s nothing called “Never”

and the fact that the word “if” doesn’t excises.

I also know that I’m in love.

In love with the Rain in summers time,

and the Snow in times of winter.

 Mr Snow is not cold at all,

his love makes me warm.

And Ms Rain, she is not gray and boring at all,

she likes to light up my world, and will never let me fall.

Mr Snow and Ms Rain walks hand in hand,

splitting up the year in two.

And yes, I’m in love with both them, and you.

I know that the moon is made of cheese.

I also know that I don’t know what I want.

But I don’t know why it’s so hard to say I Love You.  


Thanks!

ronya!<3 om who knows, what kan happen? do what you do, just keep on laughing.:
kul, längtar du dåe? :) ;) <3

Sv: Såklart jag längtar! Haha, jag håller nästan på att längta ihäl mig känns det som! Tur att det bara är 17 dagar kvar! ♥

_______________________________________________________________________________________________

maja! (: om who knows, what kan happen? do what you do, just keep on laughing.:
fin blogg! :)

Sv: Tack!

_______________________________________________________________________________________________

Jag älskar gulliga kommentarer! ♥

who knows, what kan happen? do what you do, just keep on laughing.

Jag. Har. Bokat. Biljetter!

Jag kan inte tro det! Satt på en restaurang i Gamla Stan, Stockholm i lördags med mobilen framme. Maten hade inte kommit än så jag passade på att titta om jag hade något Wi-fi. Som tur var så fanns det! Hade tänkt gå in och blogga, men det kruppade, så då kom jag på tanken att gå in på bio3ans hemsida och titta runt lite. Och då ser jag det! Där, på sidan av de filmer som visas nu hinner jag bara läsa: "Biljetterna till Harry Potter 7 nu släppta!" jag höll på att skrika rakt ut! Så glad blev jag! Så vi bokade biljetter där, och tur var väl det, för det fanns inte många platser kvar!
Jag ska gå på midnattspremiären av Harry Potter and the Deathly Hallows part 1 torsdag den 18/10 kl 00.01!


RSS 2.0