Telia kan gå och dö

Kom hem från konfahelgen för några timmar sedan, och det var helt enkelt underbart! Härligt folk, askul lekar (amerikans bisonoxe elefant, stavas det eg så? Äsch, roligaste leken i alla fall!), god mat, lärorika lektioner.. helt enkelt bäst!
Saknar redan folket och längtar sjukt mycket till nästa konfahelg och ännu mer till sommarens två veckor långa läger!!

Pöss!

Det är meningen att rubriken ska säga allt om inlägget, men om man ser den här rubriken så får man känslan av att inlägget är förvirrande. Det jag egentligen vill säga är att man inte alltid ska lita på rubriker

Igår var helt enkelt jätteroligt! Var hos Martin med Sunne, Sosso, Sandra, Sebbe, Lydia och David (HAHAH, de fyra första börjar på S!). Vi gjorde egentligen inte så mycket, men det var verkligen roligt ändå!

Idag kommer bli en sån där dag då jag gör allt och ingenting, i princip. Mitt enda måste är att städa rummet, så det kanske jag ska sätta igång med direkt då, eller? Kanske man tar ansiktsmasken före...? ;-)


Jag var bara tvungen att lägga upp den här bilden, inte för att den är fin (vilket den inte är) utan för att det var nästan exakt tre år sedan jag fotade den! Det går inte att förstå hur mycket jag och min omgivning har förändrats. Eller egentligen har nog inte min omgivning förändrats, det är nog min syn på omgivningen som helt drastiskt bytts ut.

Resten av dagen tänker jag vara jättekreativ, fråga inte vad jag ska göra, för det vet jag inte än. Men om man ska vara kreativ så får man väl komma på någonting, det är ju det som är hela pointen med det hela.

Puss!

Läkare är som bin, de sticks.

Jaha, då var det andra gången den här veckan som man blev stucken av en läkare. Först i fingret i måndags, och sedan i armvecket idag. Läskigt värre! Ja, var hos doktorn idag, fick äntligen lite svar på vad som är "fel" med mig! Underbart! Ska bli vidare undersökt också, men den dagen den sorgen, nu får jag se till att leva i nuet.


play/pause

Varje dag passerar, nästan som en film. Scenerna bara rusar förbi i racerfart och man önskar att det kunde finnas en pausknapp på livet också. Eller en knapp så att man kan spola tillbaka tiden och räta till de där misstagen man ångrar så mycket. Men om man istället börjar leva i nuet, struntar i alla de där misstagen man gjorde förr, glömmer för ett tag vad som kommer och bara tänker på stunden. Att få ut så mycket som möjligt av varje sekund, varje minut, varje ögonblick. Njut av livet som en godis, men frossa inte, tänk på att varje godis kan vara din sista. Njut så mycket som möjligt av varje, varenda, karamell.


Jag är sämst på bordpingis, så är det bara. Förresten, heter det verkligen Bord pingis? Eller säger man bara Pingis?

Dålig uppdat, jag vet, men den här veckan har varit piss helt enkelt... Har inte mått bra alls, konastant yr sen i söndags, massiv huvudvärk, illamående, trött, osv osv. Också skrev man ett svenskaprov i tisdags då? Och hur mycket hade jag pluggat till det? Nästan inget, dagarna innan kunde jag inte ens tänka. Fick i alla fall tillbaka det idag, VG, fatta nöjd jag är!
Blir att fara till doktorn imorrn, önska mig lycka till! IKEA senare på dagen, udda skoldag det kommer bli, men inte mig emot!

Jag hade tänkt lägga in ett klipp från Into The Wild, men det funkade tyvärr inte... Btw, en av de mest underbara filmer jag någonsin sett!

Puss.


22, så här långt


har han förändrats? Nää, det märkte jag aldrig! :o

Hittade nyss ett papper som jag helt glömt bort att jag ens skrivit, där har jag i alla fall skrivit upp alla filmer jag sett som Johnny Depp varit med i. Jag gissade på att det var kring 20, och jag hade ganska rätt. 22 stycken, och jag har säkert glömt någon! Och av de där 22 så står 17 av dem i min filmhylla. Mitt mål är att se alla hans filmer innan jag dör, så jag har ca hälften kvar. Just nu har han gjort kring 42 filmer, men det kommer bara med och mer! Vilket är sjukt Awesome!

Helt onödigt inlägg, men jag känner att jag bara var tvungen att skriva av mig. Och jag vet att jag har varit dålig på att blogga, men jag har helt enket inte haft tid/ork/inspiration. I alla fall så orkar jag inte hålla på med 30dagar längre, då vet ni.

Dag Tolv - Min Stil

Då menar jag ju klädstil. Och vad är min klädstil egentligen? Jag klär mig i kläder som jag gillar, oftast baggy jeans, boyfriendjeans eller håliga jeans. Haha, bara jeans! Nä, någon gång händer det att jag har mjukisbyxor också, eller tights. Och då jag har tights så har jag alltid mina något av mina älskade par tubsockar till! ♥
Munkjackor älskar jag och använder typ hela tiden, under det så har jag mest roliga T-shirts.
Jag kan inte klara mig utan tjocksockar!
Något som på senaste tiden också kommit att bli min stil är armband. Jättemånga armband på en gång!

Men som sagt, jag tar på mig det jag känner mig bekväm i!


Bästa bilden, jag vet, HAHAH! xD


Dag Elva - Bästa resan!

Behöver jag verkligen skriva det igen, haha?! Jag har tjatat väldigt mycket om den resan nu på senaste tiden här på bloggen. Såklart så var min bästa resa Skåneresan i somras! Men även så är Turkietresan förra året en av de bästa resor jag gjort. Underbara resor båda två, och jag vill mer än gärna göra om dem, när som helst!



Piratborgen i Turkiet


Minns inte vars, men någonstans i Skåne, haha!


jag känner mig tråkig

Fy vad tråkig min blogg är! Men, egentligen, hur många är det som läser den? Äh, det är kul att göra den fin, haha! Som ni kanske märkt så har jag inte bloggat så mycket på senaste tiden.... Varför? Jag har inte orkat. Har haft annat för mig, varför måste jag förklara det för er egentligen? Haha!
Jag ska fortsätta med den där 30dagar saken, jag ska även göra om här på bloggen meeeen... Det kommer ta ett tag.... Far till Sundsvall på onsdag och är där ända till på lördag!

Puss på er och hoppas att ni haft en underbar start på det nya året!

2010

Januari:


Hur många underbara minnen har jag inte med dig, Prixie? Det var underbart att få börja ett nytt år med dig! Vi firade även ett år tillsammans! ♥

Februari:


Jag kommer aldrig glömma den 25e februari. ♥

Övernattning med klassen i skolan, har tyvärr ingen bild ;-)

Mars:


Valls med skolan, underbart roligt! Var med Liv och Tessa hela tiden, åkte två åk madrass, sen flummade vi bara på på området!

April:


Var i Stugan över något lov, underbart roligt som alltid! Och jag och André dog nästan då vi satt i skoterpulkan och morfar körde en annan väg ner för Löfjället, en väg som var jättebrant!!



Maj:


Jag, Evve och Emmy tog årets första dopp! Liv fotade ;-) 

Juni:


Sandra, Liv och Sosso gav mig en av de underbaraste födelsedagar jag någonsin haft! ♥


Examen! Omg, hela sjuan avklarad! Sjunde klass var helt underbar, jag är glad att jag valde den klassen, ångrar det inte det minsta! Tänk, om jag inte valt 7C så hade jag aldrig träffat alla underbara människor!


Tältade på  pottan med Liv, Adrian och David. Askul!


Skåneresan, den underbaraste resan jag någonsin gjort!

Den här månaden var även ganska full av examenspartyn, filmkvällar och sena nätter då man bara babblade med bästa! ♥

Juli:


Emelie från Sundsvall var här, underbart roligt! Stängde in våran rulltårta bakom mjölken i kylen, diskuterade House of Night&Twilight, hjälpte en på Omegle med kärleksproblem, diskuterade IKEA med en annan på Omegle, filmkväll med mina kompisar och sedan Heden då vi hälsade på olika personer på olika språk också såg vi oändligt många filmer!


Liv, hade en jätterolig månad med dig! Tältade med Ida, Lina, Isabelle, Sunne och Emil på Yxvättingen, jätteroligt!

Augusti:


Skolan började om! Vi var nu ÅTTA C!

Oktober:


Sov över på EFS med klassen, stannade uppe HELA natten! Vilket man fick sota för sen, men det var värt det ;-)

November:


Var i STHLM med Sosso, Mamma och Sossos Mamma. Hade askul, SHOPPADE med stora bokstäver!


Underbara kvällar då vi bara pratade, mest med Sandra och Sunne faktiskt. Tack!

December:


Nobelfesten! Askul!

Har ingen bild på dig Sandra, men du har verkligen funnits för mig den här månaden, egentligen hela mitt år, tack! Det betyder jättemycket för mig! ♥

Sen var det ju julafton, Jag och Sandra har jobbat, och sen Nyårsafton igår då!

Det här året har varit ett underbart år, det bästa hitills tror jag! Jag har gjort många saker jag ångrar, men fler saker som jag är stolt över. Nu är det 2011 och jag har bestämt att det här året ska bli helt underbart, ännu bättre än det förra!

RSS 2.0