You've got to be the one who saves me.

Goji är ett bär som jag gillat väldigt länge. Jag Crushar på det, to be honest. En ny termin, en ny tid börjar. Slutet på det här kapitlet, början på ett nytt. Ny blogg med andra ord. Den här kommer finnas kvar, det är alltid roligt att gå tillbaka och titta på gamla inlägg och sånt, men nu har jag i alla fall en ny blogg. Den ser lite konstig ut nu, men jag jobbar på det. Tro mig. Eller så låter jag det vara så helt enkelt? Aja, i alla fall: Gojicrush.

Pussar på er.


I'm not a princess, this ain't a fairytale.


Ohögt, tjurig häst, trött ryttare, älskar dig Prixiegumman. Fotograf: Evve.

Länge leve du min vän, du som alltid fört mig hem.


Fruktsalladsfrukost. Kärlek.

And you all get away, but I will die in this place.



Samma gamla visa, men vet inte vad det är för låt.

You tell me lies to keep me up all night.

Före;


Efter;


Ser du någon skillnad på håret? Jag klippte mig idag, och tro mig, jag ändrade frisyr HELT! Fast nä, men jo ;-)

The silence isn't so bad, 'til I look at my hands and feel sad. Cause the spaces between my fingers are right were yours fit perfectly.

Gårdagen började på jobbet. Och jobbardagen började som en vanlig jobbardag klockan 8, jobbade några timmar, en kvarts fikarast, jobbade några timmar, lunch... Samma gamla visa, ni vet? Men då, under lunchen så hände för ovanlighetens skull något ovanligt. Jag var nästan ensam i fikarummet, stod och mickrade min lunchgröt. Halva tiden hade gått nästan precis, och då slockande allt helt plötsligt. Det var till och med ett sånt där ljud som det brukar vara i filmer då strömmen går, ni vet; "WOOoooomm....." Eller så var det bara jag som inbillade mig. Men i alla fall så blev det strömavbrott, vilket resulterade i en spännande timme då jag åt kall gröt och jobbade i skenet av en ensam ficklampa. Haha, spännande liv jag har.
På tal om Liv, hon var då hemma hos mig då jag kom hem, vi satt och pratade ett tag innan vi moppade oss genom regn och blåst till henne. Väl där så sprang vi hela vägen genom samma regn och samma blåst över till Jakob och var med honom och Johanna ett tag innan jag moppade mig genom regn och blåst till Efs. Denna regn och blåst. Eller Detta? Aja, väl där så var vi en massa från konfat som såg på film, men jag såg inte så mycket, var typ nere i källaren åde istället. Höll på att somna, så jag moppade mig hem genom mindre regn och blåst. Tack o lov för det. Känner att mitt liv är väldigt intressant då mina blogginlägg börjar handla om regn och blåst mest?


En ovanligt badass sten på Gotland. Emelie = lite att göra.

Den här dagen så var det inget strömavbrott på jobbet, alltså har denna dag varit totalt ointressant. Får se vad jag gör av kvällen.

Bus!

Homebird sing, fly me high on an angel's wing. Homebird sing, leave out nothing tell me everything.

Jag vet inte riktigt hur länge sedan det var jag bloggade sist, men jag kan nog gissa på vääldigt länge. Haha, duktigt Emelie, duktigt.
Okej, nu minns jag. Det var i fredags. Den dagen var i alla fall jätterolig! (Okej, för två fredagar sen...) Först var jag lite med Sosso på dagen, sen for jag, hon och Sandra in till stan och såg äntligen Harry Potter and the Deathly Hallows pt 2. Och den filmen var underbar och jag grät som en liten baby! Haha! Sen for jag och Sandra på en moppesemester och badade tp mitt i natten på något random ställe? Sov över hos henne sen.
Den veckan, alltså förra vecka, så jobbade jag och Sandra och jag gjorde lite allt möjligt efter jobbet. I fredags så for jag på KRIK läger i Älvsbyn, och det var helt awesome! Fick prova på två nya sportaktiviteter; Lerduveskytte och Wakeboard!
Helt underbart roligt! Bäst var man inte, men jag klarade i alla fall av att skuta ner 9 st "duvor" och faktiskt ta mig upp på wakeboarden, och när jag väl var uppe så ramlade jag inte en enda gång!


Bjuder på en väldigt fager bild på mig själv ;-)

RSS 2.0