Sockret glänser mer!

Det vekar som om våran HK-lärare var på bra humör idag, hon blev inte ens sur då sosso "skillade" asmk! Det var seriöst dagens! Lätt!
No lektionen var jätterolig! Jag lyssnade inte så mycket, men jag och oliver som satt bakom mig satt och ritade smilysar! Han tyckte att -.-' var coolast, medans både jag och jakob gillade (3 bäst.
Före so:n spelade jag, oliver och jakob pingvinspelet! Adrian fick inte spela, för han blev portad! Vi fortsatte spela under so:n, hade inget bättre för oss. Men då blev Oliver också portad, haha!
På gympan var det fritt val, jag spelade innebandy! Utan skor, hur smart var det!?

Imorgon bär det av till stockholm, Det kommer bli AWSOME! Men då kommer tyvärr uppdateringen vara lägre än vanlligt...


bästa spelet ever! Om man bortser från kossaspelet ;-)

21 dagar, 14 timmar, 50 minuter kvar!!!

"Moorning...."


Älskar slutet!!!! "Moorning...." (3 ♥


Jag var orolig nå så sjukt att dom inte skulle ta med då George tappar örat, men DET GJORDE DOM!!!

Några centimeter längre än mig?

Har inte hunnit blogga någonting i helgen, sry! 

I torsdags spelade Bynäs-Skellefteå. Brynäs vann med 2-1! Känn er ägda!

Igår var jag&familjen, plus en massa andra familjer, på Boda Borg! Jag var i samma lag som Sosso, Ida, Sara, Linus och Helmer. Vi var sjukt bäst! Jag menar, gissa vem som vann? Vi! 11 stämplar och tvåan hade 8! Och vi fuskade inte ens! ;-)
23 försök på sprängaren...... Men det var bara för att dörren kruppade sjukt mycket och gjorde så att dom fick gå ut och in igen. Helmer i lådan tar dock priset!
På kvällen sov jag och sosso över hos sandra. Askul! Vi såg på Oceans 11 och pratade om världsproblem. Härligt! Idag så fyller mamma år, grattis!

Bildbrist, så ni får en allmänt random bild från när jag var ute och fotade i torsdags.


Wintertime might bring some love.




love.


Accio 19:e November!!


Jag sitter och skakar. Skriker. Inte långt till tårar. JAG VILL HA 19:E NOVEMBER. NU!

Andra trailern till Harry Potter and the Deathly Hallows pt 1 här ovan. Jag längtar nå så sjukt! Tänk, det är mindre än en månad kvar!
Och ja jag är en ultranörd. Jepp. Och jag är sjukt stolt över det! ;-)

28 dagar kvar!!!!!!!!!!!

Pink&black&white.

Ni ska få en dagens outfit! Hjälp, det var sjukt länge sedan ni fick en sån av mig! Jag ska bli bättre på outfits, jag älskar att lägga upp sådana, men det finns inte alltid tid... Men idag hann jag med nöd och näppe slänga in en bild!
Sry för det stökiga rummet! ;-)


ll Tunika - Åhlens ll Halsduk - ? ll Tights - Gina Tricot ll

Exakt en månad kvar!!!

Seabird.

Som ni ser så har jag ändrat lite här på bloggen, vart less på den andra designen. Idag hittade jag ett nytt band, ett underbart band som heter Seabird. Texten i den nya heathern är från just deras låtar, och bara därför lägger jag in en av deras, enligt mig, bästa låtar!


I'm falling, I'm falling for you. ♥

34 dagar kvar! Omg, bara lite mer än en månad!


Yesterday.

När orden inte kommer kan man prata genom bilder, här kommer gårdagen i bilder. Och vissa ord.



Glass på skolan, Awsome!


Seriöst vars leder den där dörren?? Man har mycket att fundera på när man slutar tidigt och måste vänta på Evve ;-)

På kvällen for jag och Evve som sagt till Liv och sov över där. Hade askul!


Vi kunde för allt i världen inte få upp fantakorken! Vi funderade allvarligt talat på att gå över till grannarna, men då for korken av.


Efter filmen spelade vi ett ascoolt spel där man skulle bygga loppor. Och Liv förlorade, så nu är hon en loppa!


Sen vart det Livs ascoola kaka till frukost! Yumm!

Förlåt för dålig bildkvalla, min mobilkamera är sämst. Ännu sämre efter då jag skillade igår kanske? Hoppade över häcken och tappade mobilen utan att jag märkte något. Hur kan man hålla mobilen i handen och sedan tappa den utan att man märker något?? Jag i ett nötskal.

Mamma kom hem från Irland idag, fick nå saker av henne, Tack! Även fast motiven kanske inte var de bästa ;-) Bilder får ni kanske ikväll!

35 tror jag. Inte långt kvar!


Imagine me&you.



Jag och Evve sov över hos Liv igår till idag, då såg vi den här filmen. Den var jättebra, jag trodde att den skulle vara såhär typisk och förutsägbar och tråkig... Men näe! Okej, den var förutsägbar, men inte som alla andra filmer i samma kategori vilket var härligt!
Se den, den var väldigt mysig.



Jag ser det snöar, jag ser det snöar, det var väl roligt! Hurra!

Det snöar. Vad med kan jag säga? Det snöar! Nu känns julen ännu närmare och vem kan låta bli att älska vintern? Okej, det finns många, men jag älskar den i alla fall sjukt mycket!

När vi var små så gjorde vi som Carolas låt "Det regnar här i Stockholm", ni vet den? Vi gjorde om texten och sjöng den varje gång det snöade.
För det snöar här i Piteå idag, så du har det inte bättre än jag. Det händer mycket särskilt, jag har det väldigt bra. När det snöar här i Piteå idag!
Snödansen, minns du Sofia? Och snart kan vi vara på skeppet och gömma oss för alla som passerar. Hoppas verkligen att den här snön ligger kvar och att den inte smälter bort det första den gör, vintern är underbar. Som ett snöparadis!


När det snöar här i Piteå idag.... ♥

37, eller något sånt. Komigen, kan inte den 19:e komma nu?? :D

Liv och Emelie är bästa kockarna i världen ♥

Det är sant, vi är verkligen bäst på att baka! Eller, man kan ju i alla fall låssas.Jag tycker nästan lite synd om alla som måste äta fikat imorron på TG. Undrar vad de tycker när de får höra historien bakom!
Var sedan i sportis med Liv nästan hela kvällen, hade det sjukt roligt! Alltid lika kul att vara med dig tjejen! ♥
Och vi fick en väldigt possitiv överraskning! ;-)

Pappa skrämde just livet ur mig, kul att veta va? Jag har blivit sjukt lättskrämd på sista tiden! Inte alls roligt!

Ni får tyvärr ingen bild idag, är lat och orkar inte hämta datasladden! Hahaha, jag i ett nötskal! Imorron slutar man 20 över 11, har inget onsdagsval! Sjukt härligt!

48 dagar kvar, kan inte tiden gå snabbare??

Then you'll bleed just to know you're alive.

And I don't want the world to see me, cause I don't think that they would understand. When everything's made to be broken, I just want you to know who I am.

Låten som om och om spelas i mina högtalare, Iris av Goo Goo Dolls. Raden som hela tiden fastnar i mitt huvud; "when everything feels like the movies, then you'll bleed just to know you're alive". Bilderna jag inte kan glömma är från i sommras, bilderna sitter inprintade i mitt huvud och jag skrattar när jag ser dem framför mig. Jag, min bror och kusinerna som har kottkrig i parken, och den då jag och min ena kusin går före alla ner till standen.  
Jag saknar kusinerna så att det gör ont, insåg just nu att det här inlägget är helt onödigt, men jag behöver få skriva. Skriva är underbart!
Igår snöade det, vinter är härlig. Skotern, tolka, boben, pulkan, you name it! Jag vart så sjukt glad att jag bara ville skrika, första snön är alltid någonting extra!
Men såklart imorse när jag vaknade så var all snö borta.
Just nu äter jag en mandarin och skrattar åt hur besatt jag verkligen är av färgen orange. Skolan börjar om en timme, min huvuvärk är värre än någonsin och jag hoppas innerligt att gympan idag blir inne, inte ute för då kommer jag att förfrysa.
Någonting jag också längtar till är julen. Underbaraste tiden på hela året!
Egentligen borde jag gå och bädda sängen nu, men det ids jag verkligen inte. Liv Stoltz, tack för att du finns där för mig, Jag älskar dig. ♥


and I don't want to miss you right now.

39 dagar kvar, jag längtar så mycket att jag håller på att dö.

I rymden finns inga känslor



Var på bio med Liv och Evve igår, I rymden finns inga känslor! Den var bra, jättegullig och rolig som få! Rekomenderas verkligen!
Sen när vi kom hem for vi till skeppet och mötte upp Sunne, Martin och Oliver. Cyklade runt i bergsviken och flummade asmycket! Och man ska inte åka på Sunnes pakethållare när han cyklar.... Cirklar!
Sen for först Oliver och sen Evve, då for vi till Martin. Där dunkade vi musik (mest MSI), kollade i skolkatalogen och typ flummade!
Hade askul!

Idag har jag inte så mycket till planer, blir väl VVK ikväll! Hahahahha!

41 dagar kvar!

Mobilkampen!


Vilken ska jag ta??? Hjälp någon??



Två bilder som beskriver min dag


Liv och Tove kom med muffins till mig och Evve när vi var i stallet! ♥


Inga kommentarer.

Fick tillbaka engelskaproven idag, jättenöjd med resultaten! Mvg på ena och Vg+ på andra, 1,5p från mvg... -.-'
hahah! no lektionen idag var inte alls härlig. tur att vi i alla fall inte hade vikarien! Hahahah! Just nu så ser vi på The Green Mile på engelskan, den är än så länge ganska bra!
Ikväll blir det att bara slappa! Inget UG för mig, orkar inte!

43 dagar kvar! (räknade nyss)

HIMYM in my heart!

Dålig uppdat, jag vet, sorry! Men det har inte funnits tid, sov ju över med klassen på EFS tisdag till onsag, och sedan resten av onsdagen sov jag! Haha! Övernattningen var i alla fall jättekul! Jag och Sunne ägde folk på när vi körde Kebabtagen, han och jag är coola! Stannade uppe hela natten, jag, Sunne, Ligos, Sebbe och Tessa var de enda som klarade det!
Tiden under de tröttaste timmarna under natten fördevs med att se först Avatar, sen rullade nära en miljon avsnitt av How I Met Your Mother! Det går inte att låta bli att för alltid älska Barney! ♥


Han är så sjukt AWSOME! ♥

Onsdagen så hade vi ett pass i skolan, sen for jag till stallet. Red inte, då skulle jag väl somna på Prixie..... När jag kom hem så gick jag och la mig i soffan för att plugga till So provet (som vi hade idag, tror det gick ändå ganska bra för mig!), men hur tror ni det gick? Somnade en timme tills pappa väckte mig, då säger han att jag åt middag. Men det enda jag minns är att han sa till mig: "vad lite du tar", sen minns jag inte mer! Så jag åt väl middag i sömnen! Sen somnade jag i alla fall om och vaknade där kring åtta, fick panik för att jag trodde det var torsdag, gick och dushade och insåg att det fortfarande var onsdag, gick och la mig igen, somnade om. Hahah!

Det finns inte så mycket att säga om dagen, fick mjöl och diskvatten i ansiktet på dagens Hells Kitchen...! Tur att man kan ha lite roligt i alla fall!
Och Grattis till Lydia och Jakob som fyller år idag!

Nu ska jag gå och titta på lite hockey, Brynäs leder med 1-0 mot AIK!

42 dagar kvar!


Man ska aldrig ha hicka under mattelektionen.

Ja, ni ser ju rubriken. Idag på matten så hade Elin hicka, och då skrämde Daniel henne och hela klassen genom att skrika! Alla satt ju och jobbade, så de flesta (jag också) ryckte till och tittade upp för att se vad han gjorde! Men hickan hennes försvann i alla fall, tror jag då!

Snart blir det att fara till EFS, vi skulle samlas halv sju. Övernattning med klassen, det kommer bli awsome! Ska försöka fota jättemycket!


Bara för att jag har på mig en munkjacka med The Rasmus på! Och för att man nötte den här när man var mini!


43 tror jag då, haha, måste räkna snart igen!


Sometimes it feels like I don't even know you.

Hejsan!

Kom ganska nyss in, har haft en helhärlig kväll!
Först var jag med Liv, och då smsade vi några och hörde om de ville komma och spinka, så det slutade med att Sunne och Martin kom! Efter inte så länge så kom Sosso och Ida också, vi hade jätteroligt och var allmänt flummiga!
Men då skulle Sosso hem och äta, så då följde Ida med, då gick resten av oss ner till heden och hade askul! senare kom Sosso och Ida tillbaka, då hade vi ännu roligare! Under kvällen gick vi också för att hälsa på Emil och Lydia en snabbis.
Det känns som om jag smsat med allt och alla idag, haha!

Men nu ska jag snart gå och sova, godnatt!

47 dagar kvar!


Iris - Goo Goo Dolls


you'll bleed just to know you're alive ♥


zZzzZzz... Jag är vaken!

UG igårkväll då, de flesta kändes lite off, och jag måste erkänna att det inte var den roligaste gången på UG. Menmen, alla har sina dåliga dagar! Men för det mesta så finns det ljusa stunder i mörkret. Igår så var jag, Liv, Evve, Emmy, Matte, Jakob och Tessa i "kökrummet" också satt det två andra tjejer vid ett av borden där inne. Jag fattar egentligen inte varför, men så helt plötsligt så började alla skratta. Gapskratta. Min mage och mina käkar gjorde så sjukt ont! Och sen börjar vi skratta igen! Först konstant i 8 minuter skrattade vi! Sen tog vi en paus i typ en minut och började om igen.
Sammanlagt 18 minuter, sen var vi tvungna att gå för att det vart för jobbigt!
Vi körde kebabtagen också, fast jag, Liv och Evve var inte med, vi satt bara på bron och flummade allmänt mycket.
Tur att "alla" är så snälla mot mig!
Och sen när jag och Evve skulle hoppa över ett dike så var det bredare än vad vi trott, så först hoppade jag och ramlade, sen hoppade Evve direkt efter och ramlade!
Hur smarta får man vara?
Jag höll allvarligt på att somna i bilen på väg hem! Tur att någon satte armbågen i revbenen på mig varje gång jag höll på att drifta bort... Hah!

Idag blire hockey hela dagen! Först ska man å titta på Oliver och Adrians cup, sen är det ju Skellefteå-Brynäs ikväll!

48 dagar kvar!

förlåt för bildlöst inlägg, men det är svårt att fota på UG, det är så mörkt!

En underbar delikatess!

Hell's Kitchen? Byt namn! Gordon Ramsay är inte längre den värsta!

Det finns några saker jag är beroende av. Min mobil, okokta makaroner och Elvis Presley!


'r we too blind too see? ♥

Snart blir det att dra till UG! Undrar om jag kommer hålla mig vaken hela kvällen?

49 dagar kvar!

RSS 2.0