Jag behöver verkligen skriva av mig.

Om jag sa något annat så skulle jag ljuga. Jag kan inte förneka det, har nog aldrig gjort det heller, men jag kanske inte alltid varit helt ärlig. Du kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta. I början var jag arg, varför just du? Jag kunde inte fatta att jag föll så hårt för dig, kunde inte fatta att just du skulle vara den som gick ifrån mig. Jag vet att du inte har påverkat enbart mitt liv, jag är en bland många, men till min förvåning så ger det mig enbart tröst. Du har lämnat många efter dig, svikit många, om man nu kan se det så.
Under några år nu så har jag fått chansen att få lära känna dig, följt din livshistoria och sett på medans den flätades samman med min för en tid, och sen flätades upp igen och lämnade mig ensamen där kvar. Men jag vill tacka dig, du har lärt mig så mycket, gett mig så mycket, och jag har flera saker att tacka dig för.
Det kommer ta ett tag för mina tårar att ta slut, om de någonsin gör det. Jag kommer fortsätta gråta varje gång ditt namn kommer på tal, varje gång jag blir påmind om dig och hur allt var tvunget att sluta.
Men det här är inte slutet. Du kommer för alltid finnas inom mig, alltid vara med mig. Mitt hjärta kommer för alltid slå för dig, det ska du veta.

[Spoilers alert]
Fred Weasley, även fast det är din bror som är den rätta för mig, så... Jag grät så att jag trodde att jag också skulle dö med dig. Jag brydde mig inte om att jag satt i mitten av en biosalong, brydde mig inte om vad människorna omkring skulle tycka, för du dog. Du lämnade mig och George kvar. Och hela resten av världen.
"His eyes stared without seeing, the ghost of his last laugh still etched upon his face"
Jag vet inte mer vad jag ska skriva. Under filmens gång så började jag gråta varje gång du och George syntes på skärmen, för jag visste att du skulle dö när som helst. Och jag visste också att du skulle lämna kvar en halv George. För din tvillingbror har alltid sagt det att när du dog, så dog även en del av honom. Du lämnade oss Fred, det sista du gjorde var att skratta, och det var de bästa sista ord någon någonsin kunnat ha.

Alltid i mitt hjärta, Fred Weasley.

Jag gråter än.



                                                                        Mischief Managed.

It's been freaking out all of the kids, when it took out Mrs Norris.


Från vänster: Kokbok, Ekologisk Kanel, iChok ekologisk choklad, Pocketbok: Trollkarlens Trast, DVD film: Harry Potter and the Deathly Hallows pt 1, Äkta Gutete i en Guteburk och Bok: Resor, rätt tid rätt plats.


Från Höger, längst bak. Lila kort tröja från American Apparel 199kr, Grått kort knytlinne från New Yorker 49kr, Rosaaktig T-Shirt från New Yorker 49kr.

Det var mina inköp från Gotland/Stockholm!

Bus!

I wish it would snow tonight, you pull me in, avoid a fight.

Efter 11 förvånansvärt korta timmar i bilen så är jag faktiskt hemma igen! Otroligt hur underbart roligt jag haft det, veckan på Gotland och det snabba besöket i Stockholm.
För er som inte vet så var jag på Gotland med min familj + min farbror och hans familj (några av mina kusiner då).
Vi har badat på Tofta Strand, besökt en häftig klippa, sett raukar, varit i Visby, ätit en massa god mat, skrattat nå så otroligt (speciellt åt min och Matildas förklaring om vad som hände den 17 Maj... Haha, vi skrattade så att vi grät allihopa!), haft deeptalk med Matilda, badat i Blå Lagunen, badat i LjugarN, shoppat en massa, pratat, Spelat volleyboll på ELITNIVÅ! och en massa mer!
Underbara vecka!


Jag hade tänkt ge er några bilder, men jag orkar ärligt inte! Haha, fotade ca 700 bilder där, så då kanske ni förstår att det är svårt att välja ut bara några... ;-)

Bus!

People don't change, people don't change, Stop running. It's you you're running from.

The Naked Juice Bar, American Apparel, New Yorker och Jag.

Kom från Gotland igårkväll, framme vid hotellet i Stockholm vid tolv. Och jag blev inte bara lite förvånad när jag såg rummet. Och hotellet. Wow. I alla fall heldag i huvudstaden idag, det blev lite shopping i alla fall! Och innan jag fortsätter, bilder på inköpen och bilder från min underbara Gotlandsvecka kommer senare, när jag är hemma och organiserat alla bilder på datorn.
American Apparel först på Hötorget, sen gick jag och mamma gågatan mot Gamla stan, men ytterst snabbt. Stannade på kanske två butiker på vägen. I Gamla Stan så gick jag såklart in på Sience Fiction Bokhandeln, men de hade inget av de jag hade tänkt köpa, så jag gick därifrån tomhänt. Tomhänt!
Nacka Forum sen ett bra tag, lunch på Coffehouse by George, gick väldigt länge på New Yorker och kikade in allt på deras underbara rea och sen, efter att ha varit in på nästan varenda butik i hela gallerian (inte alls, men det kändes som det) ett stopp på Naked Juice Bar.
Inköpen då? Jo, det blev fyra stycken.
Tröja på American Apparel, en T-shirt och ett halvlångt knytlinne på New Yorker och en Shake it! smootie på The Naked Juice Bar. Alltså, mina tre favoritställen i Stockholm, förutom SF bokhandeln då. Surt. Men jaja, de har ju postorder! ;-)
Nu blir det att gå ner och äta i restaurangen här på hotellet, sen gym å simning för min del!

Bus!

RSS 2.0