Jag kommer?

Det där kallas sammanhållning, 8C! Gympan idag var verkligen rolig, någon sorts ring/folkdans? Aja, kul var det i alla fall med alla failar och skratt och så. Nu sitter jag här och ska plugga franska, men egentligen så går det inte så bra. Tänkte blogga lite istället, glosorna kan val ta och hoppa in i mitt huvud av sig själv under tiden?
Underbar låt och underbar video. ♥


You're always there, you're everywhere.

Tänkte vara så snäll att jag ska lägga upp några bilder från hemavanresan! Titta och njut!







Okej, jag upptäckte just att jag inte hade så många bilder, såklart så fotade jag (och Liv) fler, men de platsar inte här på bloggen. Roligt var det i alla fall i Hemavan!

BIF(F)

JAG VET ATT BRYNÄS IF INTE LÄNGRE ÄR MED I KAMPEN OM SMGULDET, MEN JAG ÄLSKAR DEM ÄNDÅ!
överreaktion där då, eller kanske inte. Idag var det åtta personer som ropade Bif(f) efter mig, var av tre spände ut armarna och låssades vara biffiga, vilket de inte är. Aja, Brynäs kommer alltid finnas i mitt hjärta i alla fall, vad ni än säger ;-)

Uppdateringen här på bloggen har inte varit den bästa, men för en gångs skull så har jag faktiskt en anledning, förutom den vanliga latheten. Prao hela förra veckan, jag praoade på Life Hälsokost och det var verkligen roligt, och alla där var väldigt snälla! Sen på fredagen åkte vi till hemavan med TG och TT och nå mer kanske? Roligt var det i alla fall, bilder kommer nog sen, ska ladda in dem på datorn först.
Jag lovar att jag ska bli bättre på att blogga, det är ett löfte som jag ska försöka hålla!
Kyssar, ;-*


När du mår dåligt så finns alltid Google att pigga upp dig. Eller Weheartit.

För att få veta sanningen.
Sanningen är något som alla söker. Något som alla strävar efter, mer eller mindre. Såra mig hellre med lögnen än stärk mig med sanningen var det någon som sa. Sant. Alla ljuger något gång. Eller i alla fall de flesta. Och det är stor skillad på bara en liten lögn om något simpelt, och en stor lögn om något betydelsefullt. Ibland märks det om någon ljuger, ibland syns det inte. Men Google kan man alltid lita på.

Gör så här:
  • Klicka upp "google.com"
  • Skriv in: "Who's the cutest?" i sökrutan
  • Klicka på "Jag har tur"
  • Le ♥




Jag kan inte riktigt fatta det, men jag är så sjukt glad ändå.

Jag hade just skrivit ett väldigt långt inlägg där jag beskrev min underbara helg för er, men då råkade jag kryssa, och såklart så var det inte sparat. Men det är nog tur för er, annars hade ni fått ett inlägg flera mil långt, och det tror jag nog inte att ni hade orkat läsa. Jag lever i alla fall, även fast jag inte riktigt orkar blogga. Har tappat lusten, får se om jag kommer på något roligt att skriva om, då kommer jag tillbaka. Men tills dess så får ni klara er med den här bilden.


älskade hatade underbara saknade sviktande kämpande svaga starka sjunkande stigande osäkra stadiga Brynäs.
äkta kärlek.

Gammal låt, jag vet, men jag nötte den förr och nu råkade jag bara ramla över den och insåg vad hon faktiskt sjunger. Så sjukt sant.


#prayforjapan


Jag behöver skriva av mig, men det tänker jag inte göra här på bloggen. Det tror jag nog Twitter kommer bli mer lidande av.

Både Twitter och Bloggen får mer update nu än vad de fått på väldigt, väldigt länge. Det kan bero på att jag helt enkelt vill, eller så beror det på att jag inte har något bättre för mig. Och om jag ska vara ärlig så vet jag inte vilket utav de där två alternativen det är. Ni får stå ut med ganska mycket helt random update nu ett tag framöver, det är bara så jag känner mig just nu. Lägger upp någon bild som verkligen betyder något för mig, eller helt enkelt en bild som jag gillar, känner för att lägga upp eller helt enkelt vill dela med mig utav. För det är så jag är just nu. Världen är upp och ner, jag försöker vända tillbaka den. Men det går inte så väldigt bra.

Igår/inatt så hade jag och Bob ett awesome Pirates of the Caribbean maraton. Vi såg alla tre filmer, vilket tog oss sju timmar och elva minuter. Mellan filmerna så kokade vi sammalagt två koppar te. Och efter filmerna, då klockan var några minuter över två, så stannade vi uppe två timmar till bara för att vi kunde och pratade om världsproblem. Morgonen var jättemysig, vi sov till länge någon gång och hade fortfarande på oss pyjamas till halv två. En promenad efter det, och sedan stallet. Underbar dag! Inte för att ni kanske bryr er, men ändå.

Nej.


Sweetness

Vanlijcupcake med chokladsmörkrämsfrosting ♥


sometimes, somehow, somewear, some. times, how, wear.


ll Mössa, Bik Bok ll Halsduksliknandesak, någonstans ifrån ll Munkjacka, Carlings ll T-shirt, Gina Tricot ll Byxor, Cubus ll Tjocksocar ♥ ll

Denna bild är en dålig blixtbild och jag ser helt enkelt derp ut på bilden, men just nu så orkar jag inte bry mig. Jag tänkte bara visa upp min outfit för kvällen, men då måste man börja bråka med kameran också... Sånt orkar inte jag, så ni får en dålig bild! Min humor ni vet. Tröjan instoppad i byxorna och osminkad tjej, det är så livet är!

Nu sticker jag till Bob, vi ska ha Piratesmaraton, dricka te och ha allmänt roligt. Så fort jag ätit upp min kräm vill säga.

Pussar!


Sista tidiga onsdagen innan lovet

Tack och lov att det bara är två dagar kvar nu, jag tror inte jag hade klarat så mycket mer! Press från olika håll, prao, franskaglosor, ska redovisa något på engelskan på fredag, läxförhör på So'n, har skrivit två prov den här veckan, allt runtomkring skolan också, men det hinner jag inte tänka så mycket på. Men nu är vecka åtta snart slut, och då väntar ett välförtjänt sportlov! Åter igen: Tack för att lovet kommer just nu! Huvudvärken börjar snart bli outhärdlig.


Rain.


Let the picture speak



RSS 2.0